Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 31 липня 2021, 22:28
376
0

Кан Кен Хо – Рані Яхья. Прогноз і анонс на бій (скасований)

Cпів-головний поєдинок UFC on ESPN 28

| Оновлено 31 липня 2021, 22:28
376
0
Кан Кен Хо – Рані Яхья. Прогноз і анонс на бій (скасований)
Getty Images/Global Images Ukraine

Поєдинок відбудеться в ніч проти неділі, 1 серпня, в Лас-Вегасі. Орієнтовний початок бою - 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Бій скасований, оскільки Рані Яхья здав позитивний тест на коронавірус.

На цьому тижні UFC проведе третій поспіль турнір серії «Vegas» на міні-арені «UFC Apex» в головному «Місті гріхів» США. В ніч з суботи на неділю Лас-Вегас, що в штаті Невада, прийме турнір UFC on ESPN 26 (або UFC Vegas 33), який спочатку мав досить скромний кард, а той ще й поніс втрати - кілька непоганих боїв відпало з різних причин.

У другому за значимістю поєдинку UFC on ESPN 26 битимуться два не особливо примітних бійця найлегшого дивізіону Кан Кен Хо і Рані Яхья.

Кен Хо (18-8, 1 NC) чудово провів 2019 рік, вигравши всі три бої: у Теруто Ішіхара, Брендона Девіса і Лю Пін'юаня. Але ні в минулому, ні в поточному році кореєць не виходив в клітку.

Яхья (27-10-1, 1 NC) жодного разу в кар'єрі не перемагав нокаутом або технічним нокаутом, зате в його активі 21 з 27 перемог здачею суперників. У березні минулого року він звів внічию бій проти Енріке Барсоли, а рік по тому Рані виграв сабмішном в другому раунді у Рея Родрігеса.

Прогноз на бій

Як можна зрозуміти тільки з однієї статистики, Яхья вкрай небезпечний на землі, у нього чорний пояс по БЖЖ. Але як ударник він дуже слабкий.

Кен Хо теж дуже хороший в партері, здобувши 11 із 18 перемог сабмішном. У стійці кореєць не особливо небезпечний, хоча в цьому компоненті він помітно сильніший за суперника.

Якщо Кен Хо вдасться уникати затяжних грепплерських сутичок, то за рахунок свого кардіо і деяких навичок тхеквондо він може довести справу до своєї перемоги суддівським рішенням.

Перемога Кен Хо за очками

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.