Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Теніс
|
2649
8

СВІТОЛІНА: «Для мене Олімпіада так само цінна, як і турнір Великого Шолома»

Українська тенісистка - про вихід до півфіналу

СВІТОЛІНА: «Для мене Олімпіада так само цінна, як і турнір Великого Шолома»
Getty Images / Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над Камілою Джорджі в чвертьфіналі ОІ-2020.
 
«Сьогодні вийшов дійсно хороший матч, я думаю, що один з кращих, які я відіграла тут. Безумовно, це допоможе мені в наступному матчі. Після перемоги відчуваю дивовижні емоції. Рада, що змогла впоратися сьогодні, адже вчора була дуже складна гра і довелося витратити багато енергії протягом останніх трьох матчів. Я вдячна нашій команді, яка наполегливо працювала, щоб допомогти мені відновитися і підійти до цієї зустрічі в хорошій формі. Я знала, що Джорджі - складна суперниця і може досить гостро грати, тому потрібно бути фізично підготовленою. Щаслива, що змогла відновити сили. Незважаючи на деякі свої помилки, я все ж досить впевнено грала сьогодні. Це принесло результат.
 
Умови сьогодні були дійсно важкими. Не стільки жарко, скільки душно, дуже складно дихати. Сьогодні була дуже висока вологість і тому здавалося, що взагалі неможливо було дихати. Але мій матч склався досить добре. І з її, і з мого боку була агресивна гра, тому довгих розіграшів і не було, так що мені пощастило в цьому сенсі закінчити матч у двох сетах. Навіть о 9 ранку на розминці вранці теж було неприємно. Ти стоїш 2 хвилини на корті і ти вже повністю мокрий. Потрібно з цим справлятися і намагатися якось полегшувати собі життя. Я намагаюся багато пити, робити відновлювальні процедури і завжди бути готовою до цих умов.
 
Я знаю, що для України Олімпійські ігри означають дійсно багато. Для мене Олімпіада так само цінна, як і турнір Великого Шолома. Я намагалася підготуватися так, щоб показати тут свій кращий теніс. І ось я в півфіналі, і я можу отримати шанс завоювати медаль. Для мене це має особливе значення, але я намагаюся не забігати вперед. Якщо говорити про майбутній матч проти Маркети Вондроушової, то я в принципі знаю стиль гри цієї тенісистки. Буду готуватися, відновлюватися. Потрібно виходити на корт в хорошій фізичній формі», - сказала Світоліна.
 

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ihor Hurnyak
Удачі. Дякуємо за гру.
zeka23
Як на мене, то ОІ набагато важливіші для спортсмена, який хоче залишитися в історії. ТБШ престижніші хіба що фінансово, але вони проходять кожного року по 4 рази, а ОІ раз на 4 роки (а то і на 5))
Nordenus
Учитывая что Олимпийские игры раз в 4 года, то по логике победа на них, это круче чем победа на БШ. Хотя многие теннисисты с этим бы не согласились.
inspekcha85
Молодчина Элина...попробуй только кинуть нас на медальку.Монфис рулит
Katya
Думаю ті тенісисти які пройшли ось це пекло в Токіо, готові до US Open
ihor63
Удачі, Еліна! Тримаємо кулаки!
Шони
ты давай меньше п...зди НАМ нужно ЗОЛОТО