Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Тай Туіваса – Грег Харді. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 264

Тай Туіваса – Грег Харді. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Тай Туіваса

Найближчої неділі вночі і вранці в Лас-Вегасі (штат Невада, США) на переповненій «T-Mobile Arena» пройде турнір UFC 264. Вся увага фанатів на цьому шоу буде прикута до третьої частини протистояння Конора МакГрегора з Дастіном Пор’є. Але давайте поглянемо на те, хто ще поб'ється на UFC 264.

В основному карді UFC 264 сутичку проведуть два фізично потужних важковаговики, що не хапають зірок з неба, Тай Туіваса і Грег Харді. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою - 06:00 за київським часом.

Туіваса (12-3) за останні місяці реабілітувався за серію невдач. Почавши кар'єру в UFC з перемог над Сирілом Аскером і Андрієм Орловським, «Бам Бам» потім програвав тричі поспіль - Джуніору дос Сантосу, Благою Іванову і Сергію Співаку. У жовтні 2020 року Туіваса повернувся з перемогою нокаутом над Стефаном Струве в першому раунді, закінчивши кар'єру «Хмарочоса», а у березні менш ніж за хвилину він відправив у нокаут Гаррі Хансакера.

Колишній футболіст NFL Харді (7-3) став одним з небагатьох в UFC, хто минулого року провів три поєдинки. У травні і жовтні він переміг Йоргана Де Кастро і Моріса Гріна відповідно, а ось під саму завісу року в другому раунді був забитий на землі до зупинки Марчином Тибурою.

Прогноз на бій

 

Клітку розділять два яскраво виражених панчери. Однак Харді в технічному плані, як ударник, поступається супернику, та й в ударній потужності теж. Припускаємо, що поєдинок буде проходити під акомпанемент Туіваси, він може як перемогти опонента ТКО затяжною серією ударів, так і зрубати його одним ударом. Не виключений варіант, що Харді витримає все, і бій пройде всі три раунди.

Хоча повністю лакі-панчу у виконанні Харді не можна виключати. У Туіваси не найкращий захист у стійці і не найміцніше підборіддя.

Перемога Туіваси нокаутом у 2-му раунді

Основний кард

Конор Макгрегор – Дастін Пор’є

Гілберт Бернс – Стівен Томпсон

Грег Харді – Тай Туіваса

Ірен Алдана – Яна Куницька

Кріс Моутіньо – Шон О'Меллі

Попередній кард

Карлос Кондит – Макс Гріффін

Мічел Перейра – Ніко Прайс

Райан Холл – Ілія Топурія

Дрикус дю Плессі – Тревін Джайлс

Ранній попередній кард

Джессіка Ай – Дженніфер Майя

Омарі Ахмедов – Бред Таварес

Джером Рівера – Жалгас Жумагулов

Ален Амедовськи – Ху Яоцзун

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.