Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 липня 2021, 22:12
6471
1

КУТУЗОВ: «Здивуюся, якщо Шкурін себе проявить, а Динамо його не викупить»

Спеціаліст поділився думкою про новачка київського «Динамо»

| Оновлено 09 липня 2021, 22:12
6471
1
КУТУЗОВ: «Здивуюся, якщо Шкурін себе проявить, а Динамо його не викупить»
ФК ЦСКА Москва. Ілля Шкурін

Колишній нападник збірної Білорусі і декількох італійських клубів Віталій Кутузов розповів про перспективи білоруського нападника ЦСКА Іллі Шкуріна в київському «Динамо» після його переходу в столичний клуб на правах оренди.

«Шкурін багато забивав у Білорусі, у нього однозначно є гольове чуття, хороші фізичні дані. У моєму розумінні він є класичним центральним нападником. Найголовніше, що він молодий.

Прочитав, що київське «Динамо» бере його в оренду. Розвивати футболіста для іншого клубу, напевно, це не зовсім київський напрямок. Український гранд раніше брав футболістів для себе. Тому здивуюся, якщо Шкурін себе проявить, але «Динамо» його не викупить. Але, мабуть, на даний момент «Динамо» треба закрити якісь тимчасові труднощі. Складно сказати, скільки користі він може зараз дати команді Мірчі Луческу. З листа зробити це буде складно.

Думаю, що перехід у ЦСКА, де команда грає вже на іншому рівні, в будь-якому випадку був для нього стресом, тим більше, що він — молодий футболіст. У нього є перспективи і талант. У нього був там перехідний період, адаптація, можливо, не все пройшло гладко. Можливо, клуб не влаштовує, як він прогресує. Звичайно, армійці розраховували, що він заграє, буде виступати в основному складі. Але, на мій погляд, навіть в тих матчах, коли він виходив на заміну, проявляв себе, приносив користь команді і забив пару голів. У цих моментах були видні його сильні якості, їх можна побачити і розглянути.

З листа порівняти рівень хлопця і сказати, що в «Динамо» після ЦСКА заграє, складно. Я так розумію, це недорога угода для київського «Динамо», треба закрити прогалини, які є в складі. Сподіваюся, що він в Києві додасть так, що клуб захоче його викупити. У «Динамо» буде старт в Лізі чемпіонів, національний чемпіонат і Кубок. Очевидно, Шкурін буде використовуватися тренерами для конкуренції, глибини складу», — вважає Кутузов.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 9
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Андрій Лунін: Скромний хлопець, який скористався шансом і всіх здивував
Футбол | 03 травня 2024, 17:29 1
Андрій Лунін: Скромний хлопець, який скористався шансом і всіх здивував

The Athletic – про українського голкіпера «Реала»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kylt_lichnosti
Ясно, что на подмену Беседину.