Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 11 липня 2021, 08:23
32741
5

Конор Макгрегор – Дастін Пор’є 3. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC 264

| Оновлено 11 липня 2021, 08:23
32741
5
Конор Макгрегор – Дастін Пор’є 3. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Цього вік-енду відбудеться один з найбільших турнірів UFC 2021 року, коли в неділю на «T-Mobile Arena» в Лас-Вегасі (штат Невада, США) відбудеться UFC 264 з мейн івентом Конор Макгрегор vs Дастін Пор’є 3. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою - 07:00 за київським часом.

Вранці в неділю Макгрегор і Пор’є завершать свою трилогію, і це обіцяє стати одним з найбільш епічних шоу UFC останнього часу. Часовий проміжок між другим і третім поєдинком виявився незрівнянно меншим, ніж між першим боєм і реваншем.

Прогноз на бій

На думку аналітиків Parimatch, більше шансів на перемогу у Дастіна Пор'є. На нього можна поставити з коефіцієнтом 1.78, в той час як перемога Конора Макгрегора оцінюється коефіцієнтом 2.16.

Прогноз амбасадора Parimatch, бійця Bellator Ярослава Амосова:


«У Конора Макгрегора є велика жага реваншуватися. Цього разу в тренувальному таборі Макгрегор приділить захисту від лоукіків більше уваги і підготується краще, ніж до минулого поєдинку. Точність і швидкість Макгрегора надалі на високому рівні, і при грамотному захисті їх буде достатньо для того, щоб переграти вельми прямолінійного Порье, який навряд чи покаже щось нове», - сказав Амосов.

Прогноз на бій першої українки в UFC, амбасадора Parimatch Марини Мороз:

«З огляду на результати минулих двох поєдинків, припущу, що фінальний бій трилогії завершиться достроково. Обидва бійці - прекрасні нокаутери, які навряд чи стануть надто обережно і доводити зустріч до підрахунку суддівських карток», - сказала Мороз.

У реванші на UFC 257 «Diamond» провів майже ідеальний бій. Він використовував нижні лоукіки, щоб зламати боксоорієнтований план Макгрегора. Відбивши ногу, Пор’є втягнув суперника в розмін, використовуючи вже свою боксерську гру, засновану на пресингу. І в кінцевому підсумку він став першою людиною, яка нокаутувала Макгрегора.

Якого розвитку подій чекати в третьому бою? Можна не сумніватися в тому, що Пор’є увійде в клітку з повною впевненістю в своїх силах. У січні йому не довелося докладати надзусиль, щоб відправити на канвас Макгрегора. Крім того, в легкій вазі його підборіддя набагато краще тримає удар ірландця, ніж це було в напівлегкій вазі на UFC 178.

Однак Макгрегор однозначно може виграти цей бій. Він, ймовірно, більш швидкий боєць, і якщо йому вдасться повернутися до стилю, який привів його на вершину UFC - великий акцент на пересування, робота під кутами і відмінний таймінг, а не просто бокс - то він буде поганим суперником для Пор’є.

Питання для Конора полягає в тому, наскільки голодним він є в даний момент. Коли він вперше бився з Пор’є, він був молодим левом, який прагнув піднятися по сходах нагору. Зараз на його рахунках мільйони доларів, і очевидно, що для свого благополуччя йому більше не потрібно битися.

Проте, Макгрегор завжди показував кращі результати, коли фанати списували його з рахунків. Він у феноменальній формі і стверджує, що ММА - єдине, що його цікавить у нинішньому тренувальному таборі. Схоже, що він відчайдушно намагається довести, що ті, хто сумнівається в ньому, сильно помиляються.

З огляду на це, нехай і нелегко зробити ставку в цьому поєдинку, припускаємо, що Макгрегор повторить свій успіх 7-річної давнини.

Коротка історія протистояння

Ще у вересні 2014 року на UFC 178 Макгрегор і Пор’є билися вперше. Тоді багато фанатів бачили в Пор’є того, хто зможе розвінчати хайпового проспекта Макгрегора, але «Notorious» показав неправоту таких людей, ударом зліва відправивши «Діаманта» в нокаут менш ніж за стартові дві хвилини.

А в січні нинішнього року на UFC 257 Пор’є в другому раунді нокаутував Макгрегора, чим дав хейтерам ірландця більше підстав вважати, що Конор «вже все». У той же час фанати Макгрегора сподіваються, що подібне фіаско знову розбудить голод в їхньому кумирі, і він зможе витягти правильні уроки з поразки, щоб 11 липня почати шлях до повернення титулу UFC в легкій вазі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Виступи між боями

Конор Макгрегор

Те, що сталося між поєдинками Макгрегора з Пор’є - вже історія. Конору потрібна була лише одна перемога, щоб отримати тайтл-шот. Спершу це був пояс тимчасового чемпіона UFC у напівлегкій вазі, потім його історичний 13-секундний нокаут Жозе Альдо привів до повноцінного чемпіонства.

Будучи чемпіоном UFC у напівлегкій вазі, Макгрегор провів дивовижну дилогію з Нейтом Діасом, у першому поєдинку з яким він отримав дебютний програш в UFC. А в листопаді 2016 року Макгрегор став чемпіоном UFC відразу в двох дивізіонах. Відправивши в нокаут Едді Альвареса, він приміряв ще і пояс чемпіона легкої ваги. До цього в UFC ніхто не робив нічого подібного.

Пішовши на час з ММА, Макгрегор позбувся двох своїх титулів і провів мегаприбутковий для себе боксерський поєдинок, у якому йому не залишив шансів Флойд Мейвезер-молодший. А у жовтні 2018 року Макгрегор повернувся в клітку, щоб бути битим новим чемпіоном UFC у легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим. І з того моменту ірландець провів лише два бої: в січні 2020-го розібрався за 40 секунд з Дональдом Серроне і рік по тому провів реванш із Пор’є.

Дастін Пор’є

Тим часом, Пор’є вибрав більш складний шлях. До 2017 року він залишався в тіні, але після перемог над Ентоні Петтисом, Джастіном Гейджі, Едді Альваресом і чинним на той момент чемпіоном UFC у напівлегкій вазі Максом Холловеєм, що принесло йому пояс тимчасового чемпіона в лайтвейті, Дастін отримав титульний бій проти Нурмагомедова у 2019 році і з тріском програв його дагестанцю сабмішном. З 2016 року до цього дня та поразка залишається єдиною в рекорді Пор’є. До того, як нокаутувати Макгрегора, Пор’є встиг закрити поразку Хабібу перемогою в епічній сутичці з Деном Хукером.

Прогноз: Перемога Макгрегора нокаутом у 1-му раунді

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 12
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 2
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Biwis
Посмотрим...
Trollface
Порье накажет мака за его грязный язык.
ЗаВАРофф
Что то быстро доболтались. Договорняк какой то.
vladislavxx
мак уже не торт
сергей богданов
Порье размотает мака!