Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 29 червня 2021, 14:27
2377
1

Чотири українські клуби виступатимуть в єврокубках 2021-2022 років

Жіночий «Прометей» стартує в кваліфікації Ліги чемпіонів, 3 чоловічих клуби зіграють в Кубку Виклику

| Оновлено 29 червня 2021, 14:27
2377
1
Чотири українські клуби виступатимуть в єврокубках 2021-2022 років
CEV

Восени нинішнього року, як зазвичай, розпочнуться ігри волейбольних єврокубкових турнірів. В новому сезоні від України в них мають виступити чотири клуби.

Так, чемпіон країни і володар національного Кубку жіночий СК «Прометей», який тепер представлятиме місто Дніпро, у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів зіграє проти словенського клубу «Камник». Перша гра пройде у Запоріжжі в період з 5 по 7 жовтня, а матч-відповідь в Словенії в період з 12 по 14 жовтня.

В разі успіху, в 3-му кваліфікаційному раунді українки зустрінуться з переможцем пари «Невшатель» (Швецария) - «Младост» (Хорватія) або «Гран-Канарія» (Іспанія).

А ось три чоловічі українські волейбольні команди прийняли рішення виступати в Кубку Виклику. Так, спочатку з 1/32 стартують срібні призери попереднього чемпіонату «Епіцентр-Подоляни» з Городка Хмельницької області та бронзовий призер харківська «Юракадемія». Перші зіграють зі словацькою «Братиславою» (в гостях у період з 9 по 11 листопада і вдома в період з 16 по 18 листопада), а харків'яни в ті ж терміни з австрійським «Амштеттеном». Тільки спочатку вони прийматимуть суперників вдома, а потім вирушать до Австрії.

І, нарешті, чемпіон України львівський «Барком-Кажани» почне свій виступ в Кубку Виклику з 1/16 фіналу. Тут їм буде протистояти словенська «Любляна». Перший матч відбудеться в період з 30 листопада по 2 грудня в гостях, а другий в період з 7 по 9 грудня у Львові.

Додамо, що вперше за останні роки не побачимо ми в єврокубках багаторазового чемпіона України жіночий клуб «Хімік» з Южного Одеської області.
 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Треба поступово забувати про южненський Хімік, там зараз не до фінансування команди, яка за рік тратило 1\5 міського бюджету та надходжень від ОПЗ.