Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2021, 14:01
545
0

Шкідливі поради для гравців в ставках на спорт. Школа беттінга

Як краще не робити ставки

| Оновлено 05 липня 2021, 14:01
545
0
Шкідливі поради для гравців в ставках на спорт. Школа беттінга
Getty Images/Global Images Ukraine

Колись були популярні жартівливі "шкідливі поради" для дітей. Мовляв, вони все схильні робити з почуття протиріччя навпаки, тому краще вчити поганому, а вже самі дітлахи все розгорнуть на 180 градусів. Багато експертів виросли на цих "шкідливих порадах", і, готуючи зараз посібники для початківців гравців, створили такі собі "анти-рекомендації". Отже, що повинен робити гравець, щоб порадувати букмекера, "зливши" весь свій банк?

  1. Частіше потрібно міняти величину ставок, причому довільно. Підвищувати ставки, тільки коли пішла світла смуга, і то поступово - доля трусів. І тільки слабаки починають зменшувати суму парі після кількох невдач (а то і зовсім роблять паузу). Найгірше вчиняють ті, що мають заздалегідь підготовлений план. Гра повинна бути хаотичною, а суми ставок виходити з одномоментного пориву.
  2. Якщо не вистачає грошей, то не гріх їх позичити - добрі люди знайдуться завжди. Навіщо грати тільки тими засобами, що є "вільні"? Адже чим більше поставити, тим вище виграш! Так що краще зробити сюрприз рідним, потайки взявши із загального сімейного бюджету: зірвавши куш, можна буде озолотити всіх навколо! А якщо їх немає, то не біда: навколо повно кредитних фірм, що готові позичити грошей, причому без застави та інших формальностей. Іноді достатньо підписати, не вельми вчитуючись, пару папірців. Так, око може зачепитися за великий розмір відсотків, ну та нічого - поки вони набіжать, на ставках можна буде підняти набагато більше.
  3. Краща основа для ставок - особиста інтуїція. Це інші витрачають чимало часу, розбираючись в тому, як грали суперники до обраного матчу, що там з травмованими, і силкуючись прорахувати, кому що потрібно в поєдинку. Навіщо це все, якщо "чуйка" підказує, що ось саме сьогодні "Брайтон" точно виграє у "Манчестер Сіті". А ще краще не обмежуватися ординарною ставкою, а спорудити експрес. Причому взяти не 3-4 події, а 10-12 - так, щоб вже виграти як слід. А поставити там можна по натхненню, наприклад, що виграють тільки гості.
  4. Найкраще ставити з келихом в руках. Все одно ж відзначати перемогу, так чого втрачати час? До речі, ще добре швиденько спорудити парі на тлі втоми, перед сном, або щоб підняти не найкращий настрій.
  5. Якщо і читати поради, то тільки тих майстрів, що виграють у 70 відсотках ставок. Це тільки заздрісники стверджують, що при довгостроковій грі настільки вдало ставити неможливо. Адже людина так яскраво і барвисто розписує всі в рекламі, та й просить для проби заплатити йому смішні гроші, просто тому, що противник безкоштовної роботи. Чому б не кинути йому 10 доларів - за допомогою такого класного прогнозиста вони перетворяться на тисячі!
  6. Ставки повинні бути такими, щоб усі були вражені. Грати потроху, навіть на самому початку - не в нашому стилі. Якщо вже розміщувати парі, то на тисячі, нехай навіть на шкоду потребам сім'ї. Це ж тимчасово: зайде ставка (причому менше 2,0, а то і 2,5, коефіцієнти теж не вибираємо) - точно вистачить на все. А ще краще поставити пару сотень на експрес, із загальним 20- або 30-разовим коефіцієнтом.
  7. Всі експерти - дурні, які нічого не розуміють. Читати прогнози та анонси можна тільки для того, щоб пореготати над журналістами. Всі ці аргументи ще й розписані так, що виходить "занадто багато літер". А вже якщо попався текст про те, як гравець розписав свою поразку і спробував розібратися в причинах цього, потрібно просто перегортати: читаючи невдах, ви кличете нефарт і на себе самого.
  8. Навіщо брати низькі коефіцієнти, якщо букмекери на щось дали котирування, що примножить суму парі в рази. Звичайно, може бути і невдача - в кінці кінців, ніхто, навіть Ви, не позбавлені осічок. Це ж спорт, і 1 помилка гравця може стати фатальною. Але ж проста математика показує: якщо зробити 4 ставки на події з коефіцієнтом 3,0, то, навіть якщо 2 раптом згорять, то все одно за рахунок парі, що залишилися, можна перетворити початкові чотири тисячі на шість! А то інші вибирають щось нижче "двійки", після чого нарікають, що немає швидкого поповнення рахунку.
  9. Будь-яка поразка - це виклик, і потрібно пройти "випробування на міцність". Невдача не повинна Вас зупиняти, навіть якщо вона не перша. Головне - показати, що Ви впевнені в собі і не сходите з наміченого шляху. Ну і що, що в підсумку порожніє банк, якщо в результаті хоча б собі Ви доведете, що не зламалися, що Ваш характер по-справжньому сильний.
  10. Прикмети завжди допоможуть розібратися. Завжди можна знайти причину невдач. Нехай інші аналізують, що пішло не так під час підготовки ставки. Просто десь пройшли під сходами і не помітили. Наступного разу треба буде просто встати з вірної ноги, підходячи до комп'ютера - і можна сміливо "заряджати" велику суму на той варіант, що кинувся Вам з першого разу. Особливо якщо там ще і поєднання цифр (наприклад, ID ставки) явно обіцяють успіх.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Калініна йде за титулом. Визначилися всі учасниці 1/2 фіналу в Руані
Теніс | 19 квітня 2024, 22:24 3
Калініна йде за титулом. Визначилися всі учасниці 1/2 фіналу в Руані

Ангеліна має хороші шанси поборотися за перемогу на змаганнях у Франції

Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:34 49
Костюк обіграла 3-тю ракетку світу і вийшла до півфіналу в Штутгарті

Марта здобула найбільш високорейтингову перемогу в кар'єрі, здолавши Коко Гофф

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.