Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 липня 2021, 18:38
795
3

Система ставок - Що це таке і як застосовувати. Школа беттінга

Що дає такий вид ставки

| Оновлено 02 липня 2021, 18:38
795
3
Система ставок - Що це таке і як застосовувати. Школа беттінга
Getty Images/Global Images Ukraine

Левова частина бетторів роблять або поодинокі парі (ординари), або мульти-ставки (експреси). Але є і досить цікава, хоча і на вигляд не зовсім зрозуміла альтернатива - системи. При ній вибирається деяка кількість подій, на які створюються експреси, але за певними умовами. І тип системи визначається саме виходячи з кількості експресів, які з'єднані, і числа подій в них. Так, "2 з 4" означає, що в систему включили аж 4 експреса, але все по 2 вибору в кожному з них. Загальна суму, яку Ви готові використовувати, ділиться на всі ці мульти-ставки. А загальна сума виграшу розраховується сумою за всіма переможними експресами. Перевага в тому, що навіть якийсь із них не зіграє, то залишається шанс в результаті все одно отримати прибуток за рахунок того, що "зайшло".

Коли краще використовувати системи?

Гравцям радять зайнятися подібним, коли вистачає подій з високою ймовірністю успішного результату. Тоді краще не ставити тільки ординари, але і не ризикувати, об'єднуючи все в 1 експрес. Розбивши всі на систему "2 з 3", можна отримати непоганий прибуток, при цьому залишивши рівень ризику програти невисоким. Взагалі, такий вид ставок можна складати мало не з будь-якої кількості спортивних подій. Так, при цьому нерідко ускладнюється алгоритм підрахунку - але проблему легко вирішує будь-який тематичний онлайн-калькулятор, їх більш ніж достатньо в Інтернеті.

Особливості систем:

Як правило, букмекерські компанії не дозволять об'єднувати в 1 систему ігри, що "дублюються" або включати взаємовиключні події (типу перемог різних супротивників).
Не рекомендується включати в купон події з коефіцієнтом 1,4 - для "загравання" явних фаворитів краще брати класичний експрес. Оптимальним коефіцієнтом системи називають "від 1,7", деякі ж включають і до 2,4.
Найпопулярніші види систем - 2/5 або 3/8. Вважається, що при розумному виборі подій можна виходити на непоганий прибуток.
Перш ніж оформляти парі, обов'язково потрібно прорахувати прибутковість системи.
Нерідко систему роблять, щоб "підстрахувати експрес" і збільшити ймовірність збільшення свого банку на довгостроковій дистанції.

Ставити чи ні - кожен вирішує сам

З одного боку, комбіновані парі потенційно негативно відбиваються на підсумковому прибутку гравця. Коефіцієнти перемножуються, значить, зростає маржа букмекера. До того ж, заздалегідь дізнатися точну суму виграшу неможливо. З іншого боку, тут більш високі коефіцієнти, ніж у ординара, і менше ризику, ніж при експресі. Що переважує для Вас?

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 29
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 148
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pavel K
Заробляють на ставках лише букмекери. Той хто збирається заробляти роблячи ставки - клінічний ідіот.
Kiper
На своем птичьем? Вообще ничего не понятно...(
DAFS2122
система - лучшая ставка после ординаров