Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 27 червня 2021, 04:35
757
0

Раоні Барселос – Тимур Валієв. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC Fight Night 190

| Оновлено 27 червня 2021, 04:35
757
0
Раоні Барселос – Тимур Валієв. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Раоні Барселос

В ніч із суботи на неділю, 27 червня, у Лас-Вегасі відбудеться турнір UFC Fight Night 190. У прямому ефірі поєдинки покаже телеканал Setanta Sports.

У третьому за значимістю поєдинку UFC Fight Night 190 бразильський боєць найлегшої ваги Раоні Барселос битиметься зі своїм колегою родом з Дагестану Тимуром Валієвим.

Непереможений в UFC Барселос (16-1) вже має досвід перемог над дагестанцями. У своєму передостанньому бою в грудні 2019 року він здолав одноголосним рішенням суддів Саїда Нурмагомедова. Через захворювання на COVID-19 Барселос повернувся в клітку тільки 11 місяців по тому, щоб знову ж одноголосним рішенням суддів виграти у Хілада Тахи.

Валієв (17-2) офіційно не програвав більше п'яти років, але в своєму дебюті в UFC у серпні минулого року він був нокаутований Тревіном Джонсом, який згодом на допінг-тестуванні дав позитивний результат на марихуану, і бій був визнаний таким, що не відбувся. У лютому Валієв повернувся в октагон, щоб здобути беззаперечну перемогу за суддівськими записками над Мартіном Деєм.

Прогноз на бій

Барселос у минулому відмінний борець і джитсер, і свої головні навички він успішно переніс в клітку. Валієв, хоч і є непоганим грепплером, але в цьому компоненті він повністю програє супернику.

В стійці у Валієва також можуть бути проблеми. У бразильця, на відміну від дагестанця, є в кишені вбивчий удар, а Валієва можна нокаутувати, як показав Тревін Джонс. Думаємо, що не дивлячись на свій борцівський бекграунд, Барселос спробує перебити опонента на ногах і в підсумку в якийсь момент відправить його у нокаут.

Перемога Барселоса нокаутом у 1-му раунді

1xBet  
  • 1.43
  • 51
  • 2.75
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1.47
  • 2.85
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 1.46
  • 2.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.