Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Велоспорт
|
2503
2

Українець Падун не потрапив до складу своєї команди на Тур де Франс

Український велогонщик пропустить «Велику петлю»

Українець Падун не потрапив до складу своєї команди на Тур де Франс

Команда «Bahrain Victorious» оголосила свій склад на Тур де Франс-2021, який почнеться через тиждень, 26 червня. До нього увійшли Джек Хейг, Пельо Більбао, Сонні Кольбреллі, Марко Халлер, Матей Мохоріч, Воут Пулс, Ділан Тойнс і Фред Райт.

Сенсаційно не ввійшов до складу «Bahrain Victorious» українець Марк Падун, який недавно здобув дві перемоги на етапах Критеріума Дофіне і входив в топ-10 фаворитів Тур де Франс за версією букмекерів. Також пропустить Тур де Франс зірковий баск Мікель Ланда.

«Очевидно, після Дофіне була спокуса повезти Марка Падуна на Тур. Те ж стосується Джино Медера після його перемог на Джиро і Турі Швейцарії. Але вони молоді таланти, у яких свої цілі на сезон, і команда повинна стежити за довгостроковим проектом для цих гонщиків», - заявив спортивний директор «Bahrain Victorious» Роджер Хеммонд.

Відзначимо, що 15 червня Падун в інтерв'ю італійським ЗМІ заявив, що чекає від команди виклику на Тур де Франс.

Олег Дідух Джерело: Twitter
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vadum Hrynchuk
Просто украинца тяжелее продать как спонсорам, так и зрителям. Се ля ви. Ничего, будет и в нашем эмирате геологоразведка....
introvert
Ну, как минимум боссы команды подогреют этим решением подозрения французской прессы о допинге в коллективе. Мол, спрятали "сенсационных" от греха подальше.
Мои сожаления чисто потребительские, и я в этом чистосердечно признаюсь. Думал, освежу интерес к Большой Петле и велоспорту в целом... но теперь следить смысла нет.