Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 червня 2021, 03:00
2209
0

Ставки на спорт. Що потрібно робити, щоб були шанси виграти у букмекера?

Які шанси на позитивний результат

| Оновлено 17 червня 2021, 03:00
2209
0
Ставки на спорт. Що потрібно робити, щоб були шанси виграти у букмекера?
Getty Images/Global Images Ukraine

Досвідчені гравці зізнаються, що їм нерідко важливіше обіграти букмекера, ніж взяти грошовий приз. Це точно нелегке завдання, а для новачків так і зовсім практично непосильне. Зрозуміло, що при ставках на спорт немає ніяких гарантій - в цьому і суть спорту. Що ж потрібно пам'ятати новачкам, щоб добре підготуватися до дуелі?

Необхідна своя фінансова стратегія

Звичайно, тут Ви не "відкриєте Америку". І точно не знайдете варіант, що буде безпрограшним - поразки будуть. Але до цього моменту бажано знати, які будуть йти кроки після програшів - як, втім, і після виграшів. Оптимально переглянути базові, популярні гральні стратегії, і взяти з них щось для себе. У підсумку, поекспериментувавши трохи, потрібно виробити свої правила. Перш за все щодо емоційних ситуацій, тобто успішних чи невдалих серій.

Бажано бути максимально обізнаним

Тільки той, хто зібрав максимум інформації, може претендувати на те, що обіграє букмекера. Гравець, який все дізнався про поєдинок, має більше шансів зробити більш точний, правильний вибір. В ідеалі знайти джерела з інсайдів, поєднуючи їх з детальними статистичними викладками. До речі, перегляд гри - це теж прекрасне джерело інформації, який дозволить оформити ставку live.

Гравець повинен бути максимально мобільним

Це вимога часу, благо, зараз не потрібно обов'язково відвідувати наземний пункт прийому ставок - навіть комп'ютер не обов'язковий, достатньо пару кліків на смартфоні. У підсумку залишається тільки ловити оптимальний коефіцієнт. Навіть це можна автоматизувати: можна встановити додаток, що підкаже, куди рухається лінія, і просигналізує, коли котирування досягнуть потрібного вам показника. Та й на етапі підготовки до ставки потрібно максимально використовувати потенціал Інтернету. Всі тематичні ресурси, в тому числі з даними за статистикою і станом травмованих, варто додати в вічні закладки свого браузера.

Будьте непередбачувані

Успішні гравці зізнаються, що вони думають не так, як букмекери. Ті досвідчені і звикли "читати", на що і як будуть ставити на їхніх сайтах. Найбільшу вигоду дають нестандартні рішення. Але, звичайно, засновані не на ставках навмання, а на розумінні принципів формування коефіцієнтів.

Не забувайте про відпочинок

Все ж це не стільки робота, ще й ризикована, але і гра, яка повинна приносити задоволення. Якщо є відчуття емоційного перевантаження, якщо настрій впав через невдачі, варто перемкнутися, відпочити від ігор. І тільки, знявши напругу і знайшовши нові сили, потрібно буде відновити. Як мінімум, просто прогуляйтеся на вулиці і виспіться повноцінно.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися онлайн суперматч Ла Ліги Жирона – Барселона
Футбол | 04 травня 2024, 07:18 0
Де дивитися онлайн суперматч Ла Ліги Жирона – Барселона

4 травня відбудеться центральний матч 34-го туру Ла Ліги

Жирона – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 04 травня 2024, 18:29 9
Жирона – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.