Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 липня 2021, 12:06
402
0

Результат в ставках - перше, що повинен освоїти новачок. Школа беттінга.

Зрозуміємо головні уроки

| Оновлено 06 липня 2021, 12:06
402
0
Результат в ставках - перше, що повинен освоїти новачок. Школа беттінга.
Getty Images/Global Images Ukraine

У лінії будь-якого більш-менш серйозного букмекера на більшість подій виставлено повноцінну лінію. Десятки, іноді сотні варіантів. Тут навіть у досвідченого гравця може піти час для вивчення. Новачкові ж рекомендовано укладати парі, починаючи з азів - ставок на результат.

Ставки на результат - найпростіші і найбільш популярні

По суті, в основі будь-якого спорту питання: хто переможе? І навколо спору про результат поєдинку / матчу і виникали перші парі. Зараз початківцям бетторам теж варто починати саме з подібних кроків. Тим більше що подібні варіанти вже точно є в абсолютно будь-який букмекерській конторі, як онлайн, так і в наземних пунктах.

Обов'язково потрібно освоїти загальноприйняті позначення:

П1 - це ставка на те, що виграє перший спортсмен або команда.
П2 - ставка на перемогу суперника, що зазначений в парі другим.
Х - умовне позначення нічийного результату. Варто пам'ятати, що далеко не у всіх видах спорту можливий "мирний" результат.

Є більш складніші варіанти ставок на результат


1Х - перша команда або спортсмен, зазначений першим, не програє. На відміну від "П1", для того, щоб ставка "зайшла", вистачить і нічийного результату події, а не тільки виграшу першого суперника.
Х2 - протилежний до попереднього варіант. Для успіху вистачить не тільки перемоги другого спортсмена або команди, але і нічийного результату. Тільки в разі, якщо виграє перший противник в парі, сума ставки "згорить".
12 - ще відома як "без нічиєї", тобто потрібна перемога будь-якого суперника, не має значення, першого або другого. Вважається, що її доцільно робити, коли нікого з противників категорично не не влаштовує нічия. Нехай навіть будь-який любитель футболу легко назве масу випадків, коли все закінчувалося саме "мирним результатом".

Кілька прикладів прогнозів на спорт для наочності:

Любитель футболу поставив на матч "Челсі" - Арсенал ". Якщо він вибрав "П1", то йому потрібна тільки перемога перших - "аристократів", тоді і тільки тоді ставка виграє. Якщо поєдинок закінчиться внічию або виграшем "канонірів", сума парі буде програна.

Якщо в цьому ж прикладі вибрано варіант "Х", то вигоду принесе суто нічийний результат. Перемога будь-якої команди означає, що сума гравця відправиться букмекерові. Навпаки, якщо клієнт букмекера вибирає варіант "12", то йому потрібно чекати, що переможе все одно хто - хоч "Челсі", хоч "Арсенал".

Можна спробувати варіант "з іксом". У разі "1Х" для перемоги буде достатньо, щоб "Челсі" не програв, навіть якщо це буде нічия - побоюватися потрібно тільки те, що виграє друга команда, "каноніри". І навпаки, ставлячи на "Х2", гравцеві потрібно вболівати, щоб "сині" не взяли з "Арсеналом" більше, ніж нічию.

Насправді, не дарма вважається, що це найпростіші варіанти ставок. Варто спробувати пару разів, і швидко зрозумієте, в чому різниця.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України
Футбол | 27 березня 2024, 14:11 15
«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України

Колишній захисник збірної України не вважає, що Таловєров відповідає рівню національної команди

Легендарний захисник Ліверпуля назвав найважливішу людину у футболі
Футбол | 28 березня 2024, 09:14 0
Легендарний захисник Ліверпуля назвав найважливішу людину у футболі

Джеймі Каррагер оцінив нідерландця Йохана Кройфа

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.