Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 червня 2021, 20:39
5143
0

Народний Клуб Верес гучно відсвяткував вихід до Прем'єр-ліги

В місті було влаштовано справжнє свято з розважальною програмою та концертом

| Оновлено 08 червня 2021, 20:39
5143
0
Народний Клуб Верес гучно відсвяткував вихід до Прем'єр-ліги

У Рівному відбулося масштабне святкування з нагоди виходу Народного Клубу «Верес» до Прем’єр-ліги. В місті було влаштовано справжнє свято з розважальною програмою та концертом, тим самим клуб продемонстрував, наскільки для нього важливо разом із своїми вболівальниками відсвяткувати вихід в УПЛ і що команда не планує на цьому зупинятися.

Президент Народного Клубу «Верес» Іван Надєїн: «Ми дуже радіємо, що лише за два роки команда пройшла шлях від Другої ліги до УПЛ. Це результат наполегливої праці працівників клубу, тренерів, футболістів, вболівальників та наших партнерів. І я радий, що сьогодні всі наші друзі святкують разом з нами. Зокрема, бренд Parimatch, який є Меценатом спорту №1 в Україні і з яким ми завжди готові до нових спільних проектів».

Свято в Рівному почалося з самого ранку і атмосфера була по-справжньому футбольною. Адже хоч «Верес» і гарантував собі місце в УПЛ, але у команди ще залишалися турнірні завдання. Зокрема, завоювання золотих медалей Першої ліги. Для цього «Вересу» було необхідно обіграти вдома «Авангард» з Краматорська. Перед матчем футболісти завітали на Майдан Незалежності, де все місто проводило команду на стадіон. Вболівальникам вдалося так зарядити команду, що вона не залишила жодних шансів супернику – 5:1. А вже після гри футболісти повернулися на Майдан, де їм було вручено Кубок чемпіонів Першої ліги. Команду привітали Президент клубу, мер міста та представники Мецената спорту №1 в Україні Parimatch. Завершилося святкування концертом від Бумбокс.

Директор зі зв’язків з громадськістю Parimatch Вадим Місюра: «Народний Клуб «Верес» продемонстрував, що заряджений перемагати. В максимально короткі терміни команда пройшла дистанцію з Другой ліги до Прем’єр-ліги. Це стало можливим завдяки спільній праці: гравців, тренерів, соціально відповідального бізнесу, місцевого самоврядування та відданих вболівальників. Раніше ми вже реалізовували спільні проекти, як, наприклад, перше в історії України IPO футбольного клубу. Співпраця Parimatch та «Вересу» показала, що в нас однакові цінності, ми рухаємося в одному напрямку, вперед, до нових перемог».

В цьому чемпіонаті “Вересу” залишилося зіграти лише один матч. 12 червня команда вже у статусі чемпіона в гостях зіграє з “Гірником-Спорт”. Після чого команда розпочне підготовку до нового сезону в УПЛ. А Parimatch, як надійний партнер та найбільший меценат спорту в Україні, обов’язково підготує разом з “Вересом” нові круті проекти.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Японія чи Узбекистан? Визначено переможця Кубка Азії U-23
Футбол | 03 травня 2024, 21:37 0
Японія чи Узбекистан? Визначено переможця Кубка Азії U-23

Обидві команди разом зі збірною Іраку здобули путівки на Олімпіаду 2024

АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин
Футбол | 02 травня 2024, 23:36 8
АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.