Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 червня 2021, 01:46
14876
12

Вони засилають поліцейських! Металісту 1925 можуть не дати ліцензію для УПЛ

Глава наглядової ради клубу Сергій Стороженко розповів деталі

| Оновлено 07 червня 2021, 01:46
14876
12
Вони засилають поліцейських! Металісту 1925 можуть не дати ліцензію для УПЛ
ФК Металіст 1925. Сергій Стороженко

Глава наглядової ради «Металіст 1925» Сергій Стороженко розповів, що харківський клуб може не отримати ліцензію в УПЛ, незважаючи на потрапляння в прохідну топ-3 зону Першої ліги:

«Коли стало очевидним, що попри все мета нами буде виконана, включилися нові сили – чесні, справедливі, що діють завжди виключно за законом. Це вони намагаються маніпулювати свідомістю довірливого обивателя та підсилають поліцейських в офіс УАФ для вилучення документів по нашому клубу. Пояснити, в зв'язку з яким кримінальним провадженням буде зроблено вилучення документів і чи є постанова суду, вони не можуть, але документи потребують.

Не просто так «Металіст 1925» став отримувати зауваження щодо ряду питань при проходженні процедури атестації для участі в УПЛ. Причому настільки смішні, що, напевно, самим авторам зауважень було соромно. І тут же пішли умисні чутки про продаж клубу, про перейменування, про відсутність коштів для УПЛ і так далі.

Жалюгідні люди. Аноніми. Що з них взяти? На цьому тлі слабкі нервами і позбавлені критичного погляду міщани, люди без стійких життєвих установок, почали відвалюватися від клубу, розчищаючи своїми тілами глоріхантерів дорогу справжнім вболівальникам футболу, справжнім патріотам рідного краю і країни.

У клубі знайшлися перебіжчики, які погналися за зайвою копієчкою. Вони пішли з нашого клубу, прихопивши з собою комп'ютерну техніку, різні документи, в тому числі конфіденційного характеру, легкоатлетичне обладнання і навіть медичні прилади. Мародери! Плітки про нібито угроблену інфраструктуру не описую, але розмова про інфраструктуру, запевняю, попереду.

І нехай нам вже загрожують всілякими обмеженнями та бідами, нехай нишком паскудять, а кандидат в мери й зовсім загрожує все відібрати, ми впевнені, що попереду не менш важкий шлях. Все тільки розпочинається. Вболівайте за своїх».

Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladislav Pohily
Похоже началась война за инфраструктуру). Металлисту 1925 лучше переименовываться и играть на Солнечном. Воевать с Ярославским и его без пяти минут мэром все равно бессмысленно. Уверен свой болельщик у М1925 есть и будет.
dudigo78
Соромно за країну. Совок і методи 90-х тут на жаль будуть завжди. Наша країна просто приречена. І роби тут хоч тисячу революцій, нічого не зміниться
vitalikss86
Руки Геть від "Металіста 1925"
Semiramida
Не исключаю, что Ярославский в этом деле замешан и убирает конкурентов с названием "Металлист"!
BekXan
У Металлиста 1925 изначально была и есть проблема это Стороженко.
Из за этого человека будут давить.Правдами не правдами но будут давить.
Victor Podzigun
Чем больше революций тем больше бардака. А старый мойша снова хапнет инфраструктуру и снова продаст. И снова хаос. Эта показуха для лохов. Один рвётся к власти, второй вернуть то, что у него отдали за 200 млн $ .
олег смирнов
непереименоватся у нит нет шансов это понятно.Марка металлист уже принадлежит ярику. Короче все все понимают...
zzg77
У кротов горят пуканы, много непредвиденных моментов возникает, которые явно будут мешать в продвижении к Чемпионству.
Вячеслав Выпирайло
Думаю просто нет денег на премьер лигу
Jeka Lukashin
"Продадут" свою путевку Агробизнесу и делов то. И подзаработают и не придется на ПЛ тратиться