Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 07 червня 2021, 17:11
7384
0

Україна - Кіпр. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на контрольний матч збірної України

| Оновлено 07 червня 2021, 17:11
7384
0
Україна - Кіпр. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч Україна - Кіпр.

«Це буде заключний спаринг збірної України перед Євро. Кіпр в поточному році зіграв чотири матчі. У березні в рамках відбору чемпіонату світу вони обіграли 1:0 Словенію, 0:0 зіграли зі словаками і поступилися 0:1 Хорватії. До речі з рахунком 0:1 поступилися кіпріоти в Будапешті Угорщині в рамках спарингу в червні. Кіпіріотам в цьому році дуже важко даються голи. У 2021 року вони відзначилися лише одним голом. А в грі в Будапешті навіть в заявці не було основного бомбардира збірної Кіпру, якого я добре знаю по чемпіонату Казахстану, Піероса Сотіріу. Цей високорослий форвард грав за «Астану» і зараз виступає за «Лудогорець».

Цього року кіпріоти мало забивають, але і мало пропускають. Чому? У лютому Кіпр очолив 50-річний грецький фахівець Нікос Костеноглу, який раніше тренував АЕК. І він відразу ж зробив ставку на певний ігровий баланс в бік оборони. Вони грають з п'ятьма захисниками в лінію і в два опорники, які здорово обороняються. Приблизно, як «Челсі» грав з «Ман Сіті». Кіпріоти так пробують грати. Їх не цікавить безцільне володіння м'ячем. Тому у них всього 35 відсотків середнє володіння м'ячем за матч. Зате у збірної України володіння м'ячем вище 60 відсотків. А в деяких матчах, як з Казахстаном, у нас володіння було 71 відсоток. Ми, навпаки, добре працюємо з м'ячем, граємо добре позиційно. У нас вибудувана гра. Кіпріоти рідко загрожують воротам суперника. Вони зазвичай 2-3 удари завдають. А ми, навпаки, дуже багато б'ємо. Фінам ми вдарили 17 разів по воротах, а казахам - 28. А з Північною Ірландією було 12 ударів.

Кіпріоти достатньо технічні і люблять йти в дриблінг. Але проти нашої збірної неправильно йти в дриблінг, тому що відразу йде подвійна страховка. Ми здорово пресингуємо. Ми сильніші за всіма компонентами. Треба бути об'єктивними. Для нас в цьому матчі важлива холодна голова при завершенні. Ми багато створюємо і багато не реалізовуємо. У нас пристойна точність передач - з фінами був 91 відсоток, а з казахами - 89 відсотків. Ми мало втрачаємо м'яч і доводимо до логічного завершення, а тому багато створюємо.

На такому етапі підготовки до Євро про недооцінку суперника мови не може йти. В кожному тренуванні і в кожному матчі гравцям потрібно підтверджувати свій високий рівень майстерності. Бажаю успішної і якісної гри нашій команді», - сказав Грозний.

Матч Україна - Кіпр відбудеться 7-го червня. Початок зустрічі 19.00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.