Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 червня 2021, 14:28
3562
2

МАРКЕВИЧ: «У матчі з Північною Ірландією сподобалися Ярмоленко і Забарний»

Спеціаліст – про перемогу збірної України в спарингу

| Оновлено 04 червня 2021, 14:28
3562
2
МАРКЕВИЧ: «У матчі з Північною Ірландією сподобалися Ярмоленко і Забарний»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мирон Маркевич

Голова Комітету збірних УАФ Mірон Mаркевич поділився своїми враженнями про спаринг збірних України і Північної Ірландії (1:0), який відбувся в Дніпрі.

«Стартовий склад нашої збірної був близький до оптимального. І це відразу позначилося на діях підопічних Андрія Шевченка. У порівнянні з попереднім контрольним поєдинком - з Бахрейном, вони діяли більш злагоджено і головне, швидше. Правда, насторожили слабка реалізація гольових моментів і нерозторопність при розіграші стандартів біля своїх воріт. Будемо сподіватися, що наші хлопці приберегли забиті м'ячі для фінальної частини чемпіонату Європи, а в обороні в час, що залишився до вирішальних поєдинків наведуть порядок з підстраховкою.

Кого б відзначив? Перш за все, Іллю Забарного, який був надійний в обороні і запам'ятався своїм точним першим пасом, а також Андрія Ярмоленка. Відчувається, що Ярмоленко великі надії пов'язує з єврофорумом, вчора він дуже старався, часто брав гру на себе і, думаю, що зуміє ще додати.

Це добре, що є ще один спаринг - з футболістами Кіпру, які діють в іншому стилі, ніж північноірландці. Значить, у Андрія Шевченка буде можливість спробувати й інші тактичні схеми, а також кинути в бій тих гравців, які з різних причин не брали участі в попередніх контрольних поєдинках. Хоча, думаю, що Шевченко зі стартовим складом на перший поєдинок з Нідерландами вже визначився».

Нагадаємо, що заключний спаринг з Кіпром національна збірна України проведе 7 червня в Харкові.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил