Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 29 червня 2021, 16:42
2321
7

Лев матчу ЯРМОЛЕНКО: «Останній місяць в Англії цілеспрямовано готувався»

Капітан збірної України - про перемогу над Північною Ірландією

| Оновлено 29 червня 2021, 16:42
2321
7
Лев матчу ЯРМОЛЕНКО: «Останній місяць в Англії цілеспрямовано готувався»
УАФ. Андрій Ярмоленко

Вінгер «Вест Хема» і збірної України Андрій Ярмоленко, найкращий гравець матчу, прокоментував перемогу над Північною Ірландією в товариському матчі (1:0).
 
«Останні 3-4 тижні, коли я перебував у клубі, знав, що у мене не буде достатньо ігрового часу, тому я цілеспрямовано готувався до національної збірної. Хотілося довести тренеру і нашим уболівальникам, що я перебуваю в непоганій формі. Не знаю, вийшло це у мене чи ні. Гра залишає бажати кращого, тому що у вирішальній стадії потрібно забивати. Але не все відразу. Досить довгий період я був без ігрової практики. Важко виходити і відразу показувати яскраву гру.
 
Вдячний тренерському штабу за те, що дають мені грати. Намагаюся віддавати на полі всі сили. Я важко працював, приїхав в збірну на 2 дні раніше. Шевченко хотів, щоб я пробіг деякі тести. Мені довелося багато займатися індивідуально. Але одна справа тренуватися, а інша - грати в офіційних матчах. Було нелегко, але 1-2 гри, і я повинен бути готовий показати на Євро свою найкращу гру.
 
Який найобразливіший упущений момент? У другому таймі, коли я бив з правої, і воротар відбив. Всі намагалися один одного підтримувати і нагадувати, щоб не розслаблятися і не втрачати концентрацію, тому що нас за це вже карали. Всі хлопці молодці. Було багато уболівальників, ця перемога для них», - сказав Ярмоленко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Шец
нормально он отыграл! не вижу смысла его критиковать! кстати,в оборону тоже норм возвращался!раньше не замечалось такого!)
Dalv
Видно, что очень старался, но было много брака. Хорошо, что Шевченко дал ему провести весь матч.
stalker digga
Ярмоленко добавил солидности нашей сборной
yuriy_kent
Жаль что у Андрея не было игровой практики в чемпионате. Это и сказалось. Видно ведь, что всё ещё может, но на второй тайм не хватило.
DKTheBest2
Не розумію я мінусуючих. Чого можна чекати від гравця, який постійно сидить на банці? Коли останній раз Ярмола зробив гру? Я не пам'ятаю.
DKTheBest2
Можливо краще треба було цілеспрямовано готуватися до ВестХему, то була би ігрова практика?