Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2021, 18:07
307
0

Головні критерії вибору букмекера. Школа беттінга

Які ж чинники потрібно перевірити, збираючи інформацію про різні варіанти

| Оновлено 05 липня 2021, 18:07
307
0
Головні критерії вибору букмекера. Школа беттінга
Getty Images/Global Images Ukraine

Одне з перших завдань гравця - визначитися з букмекером. Точніше, з декількома конторами, через які потім і будуть розміщуватися ставки. Вкрай важливо тут не помилитися, адже інакше, рано чи пізно, це обернеться втратою грошей. Які ж чинники потрібно перевірити, збираючи інформацію про різні варіанти? Головні критерії вибору свого букмекера

  1. Надійність (також під нею розуміють платоспроможність). У широкому сенсі варто звернути увагу, наскільки відома і популярна контора. На будь-яку є негативні нарікання від гравців - варто з ними ознайомитися, щоб розуміти, що з них обгрунтовано, а в чому, по суті, винні самі клієнти, що допускали порушення правил. З урахуванням того, що на сайтах може існувати цензура, і критика може видалятися, варто ознайомитися з чутками. Найцінніше джерело - це думка професіоналів. В ідеалі поспілкуватися зі знайомим досвідченим гравцем, який поділиться особистим досвідом про те, чого чекати від тієї чи іншої букмекерської контори.
  2. Доступні варіанти оплати. Якими б не були привабливими розписи сайту, потрібно зрозуміти, як можна поповнювати свій рахунок, і куди дозволене виведення грошей. Серйозний букмекер обов'язково відкриває чимало варіантів оплати. Спочатку всі працювали через картки та банківські перекази, але поступово освоюються і електронні платежі типу стабільно популярного WebMoney. А останнім часом почали освоювати і напрямок криптовалюти. Тільки зрозумівши, що є ті способи, що зручні і доступні Вам, варто переходити до наступного кроку.
  3. Обов'язково потрібно ознайомитися з правилами. Звичайно, у нас ніхто і ніколи не любить вивчати якісь інструкції - а потім ображаються, коли їх тикають носом в те, що написано. Ставки - це діяльність, пов'язана з грошима. Тут потрібно прочитати і зрозуміти всі нюанси, а якщо є питання - спочатку варто все прояснити зі службою підтримки. А то є ризик зайти в глухий кут, вже після проходження авторизації і, гірше того, після поповнення відкритого рахунку депозитом.
  4. Ставлення до податків. Букмекери - не найбільш чесні і педантичні платники податків. Як, втім, і азартні гравці. Все не поспішають ділитися з державою виграшем. Але все ж подекуди деякі букмекери починають стягувати податок зі своїх клієнтів, причому автоматично. Якщо не хочете допомагати наповненню бюджету - краще перебратися в іншу контору, яка не поспішає перераховувати державі Ваші гроші.
  5. Коефіцієнти. Власне, для цього і заводять аккаунт не на одній, а на кількох букмекерських конторах. Як правило, немає тих, хто обов'язково пропонують найпривабливіші варіанти - аналітики можуть трохи по-різному оцінюють ймовірність. І варто порівняти пропозиції на обрану Вами ставку на кількох сайтах. Але все ж можна досить чітко зрозуміти, який букмекер не дуже "скупиться", і не завищує маржу. І, відповідно, чиї котирування досить привабливі для гравців.
  6. Як букмекер обмежує максимальний виграш. До речі, досить часто цей фактор знаходиться в протилежності до попереднього. Заманюючи низькою маржею і привабливими коефіцієнтами, букмекер компенсує свій ризик, істотно занижуючи "стелю" максимальних виграшів. Тут потрібно вибирати для себе, під свій стиль: ставлячи невеликі суми, віддають перевагу тим, хто використовує мінімальну маржу. Якщо є настрій брати великі суми грошей, превалює вибір контор, що не дуже лімітує ставки.
  7. Чи є мінімальний депозит. Деякі букмекери вважають за краще працювати тільки з великими гравцями. І у неї прописаний мінімально можливий депозит. Причому це не якась символічна сума в пару доларів - окремі букмекери вимагають розміщення на клієнтському акаунті мало не повноцінного статку. Звичайно ж, у таких контор є свої козирі. Але навряд чи вони повинні бути так вже цікаві тим, хто робить невеликі ставки.
  8. Скільки розміщено подій. Готуючись робити ставки, гравець вже, найчастіше, вже має на думці якийсь поєдинок, і навіть вибрав якийсь результат, на який готовий робити ставку. І найгірше, що взагалі може статися - це коли виявляється, що ця подія взагалі не представлена в лінії! Або на неї є мінімальний набір, і те, що було б цікаво для гравця, не представлено. Наприклад, у футбольній секції контора може обмежитися тільки поєдинками національних вищих ліг. Хоча авторитетні букмекерські контори завжди мають максимально широкий список - і видів спорту, і змагань, і навіть на більшість матчів / боїв. Тих, у кого бідна лінія, варто уникати.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані
Теніс | 19 квітня 2024, 22:15 17
Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані

Ангеліна у двох сетах виявилася сильнішою за Мірру Андрєєву

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.