Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 28 травня 2021, 02:07
14475
28

Світоліна і Костюк дізналися суперниць в основній сітці Ролан Гаррос

Відбулося жеребкування Відкритого чемпіонату Франції

| Оновлено 28 травня 2021, 02:07
14475
28
Світоліна і Костюк дізналися суперниць в основній сітці Ролан Гаррос
Getty Images / Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

У четвер, 27 травня, відбулося жеребкування Відкритого чемпіонату Франції з тенісу.
 
В основній сітці жіночого турніру Україна буде представлена ​​як мінімум чотирма тенісистками. За рейтингом в основу пройшли Еліна Світоліна, Марта Костюк і Катерина Козлова, кваліфікацію подолала Ангеліна Калініна. Катаріна Завацька проведе фінальний матч відбору в п'ятницю.
 
Еліна Світоліна (№6 WTA), яка отримала п'ятий номер посіву, на старті змагань змагатиметься проти Осеан Бабель (№1105) з Франції, якій організатори видали вайлд-кард.
 
Марта Костюк (№81 WTA) почне змагання зустріччю проти Гарбінє Мугуруси з Іспанії (№13 WTA).

Катерина Козлова (№159 WTA) стартує матчем проти Айли Томлянович з Австралії (№76 WTA).
 
Переможниці кваліфікації дізнаються свої місця в турнірній сітці після завершення відбору.
 
На жаль, в чоловічому одиночному розряді представників України не буде.
 
Основна сітка Ролан Гаррос стартує 30 травня.

ТУРНІРНА СІТКА

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Олімпійська чемпіонка та екс-четверта ракетка світу народила доньку
Теніс | 24 квітня 2024, 16:53 5
ФОТО. Олімпійська чемпіонка та екс-четверта ракетка світу народила доньку

Белінда Бенчич назвала дівчинку Беллою

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 28
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sv_2000
Мдя.... У Марты соперник - ни фига себе. Но надо бороться, пора уже громко заявлять о себе. Хотя бы дать нормальный бой без психов и истерик. Уверен, что по потенциалу Марта вполне способна даже и победить Кукурузу, все в голове... Но последние ее матчи как-то не настраивают на позитив((( Но, посмотрим, может не зря она снималась с турниров и готовилась целенаправленно
У Кати соперник очень сложный тоже
Элине повезло вместо первого круга получить тренировку с повышенной ответственностью.
sv_2000
По Марте, конечно, анализировать сетку смысла нет. Вот когда сотворит чудо в первом круге, то можно будет))
А у Свитолиной неплохая вроде сетка, во вторую недел должна входить уверенно, по идее... Александрова - любимый клиент, В.Уильямс, Крейчикова, Ли, Гаспарян, Плишкова, которая не Каролина.... Ну, такое себе. Не будет Элине оправдания, если не пройдет эту компанию
axylinam
У Свитолиной будет тренировочный матч,Костюк имеет только теоретические шансы,ну а мужской теннис у нас на позорно низком уровне,так что за всех отдуваться придётся Свитолиной
Stanislav Matusevych
І ще цікаво, хто Ангеліні випаде. Вона ніби у непоганій формі, грунт - її покриття, можливо, хоч одну гру вдасться зачепити?
vizuals
Єдине у чому Мартухе поперло, це з кортом, на якому поставлять - буде один з центральних. А ось з результатом - ну що тут сказати, грати проти лідерів вона може. ХАй грає
introvert
Вот даже не сомневался, что Марту с самого начала ждет какой-нибудь жесткач. Просто потому что нельзя подъезжать к мэйджору "вся такая в белом и на белом коне", причем неважно, из-за травм ли, или из-за понтов... или из-за понтов, приведших к травмам... Нет, нужно сначала изрядно помаяться, помотаться по всяким челленджерам и интернешинелам, вдоволь наесться пыли и вымазаться этим грунтом с ног до головы, чтобы затем приехать на мэйджор и с полным правом заявить: Я - ГОТОВА - СРАЖАТЬСЯ - ЗА - ШЛЕМ!
Вот если, паче чаяния, Марта пройдет Мугурусу и дойдет хотя бы до Свентек (а там и без Гарби путь по сетке - ого-го!) - тогда да. Тогда может чувствовать себя королевой)) Буду только счастлив, если посрамит и меня, и всех прочих скептиков.
Stanislav Matusevych
Марті з сіткою, як завжди. Ясно, що можна буде грати розкуто, це в неї інколи виходить. Але без змагальної практики після неприємного пошкодження... Надія тільки на диво. Катя Козлова має лише трохи більше шансів, бо вона сама далеко не Марта. Хіба сама Томлянович розпуляє м'ячі куди завгодно.
У Еліни сітка робоча. Крейчикова може бути небезпечною у третьому колі, а далі уже буде непросто до кінця. Мухова/Плішкова у четвертому раунді, а потім навіть загадувати сенсу немає, бо це ж Еліна. Захист минулорічного осіннього чвертьфіналу буде вважатися успіхом.
Sashamar
Як казав відомий персонаж: "Шо, опять?" Верхня половина сітки знов значно сильніша за нижню. Барті, Швьонтек (добре, що хоч Еш з Ігой розвели до півфіналу), Коко Гофф, Світоліна, Крейчикова (до речі сьогодні винесла Александрову і перша претендентка на Страсбург), та ж таки Мугуруса.
А що знизу крім Соболенко? Серена? Ну вона буде грати як востаннє, але здається Серена - все. Андреєску? Біс його знає, як вона на грунті. Вондрушова? Забудьте, в неї два роки тому був сплеск і все. Хіба що Бадоса більш-менш.
От і виходить, що зверху рубка, а знизу легка прогулянка для Соболенки.
Олег Мандрівник
6 место против 1105
dudigo78
Для Еліни легка сітка, то не є добре. Марті співчуваю
kollekciy
В Марти може бути шанс, якщо Муга вирішить поберегти сили для довгого турніру (як часто роблять топи в перших раундах), почне грати не на повну силу. Головне щоб Марта сама знову не перегоріла до гри. Он Еліна змогла перемогти Мугу, от для Марти мотивація показати що вона рівняється на Еліну.
introvert
Кстати, и у девушек, и у парней нижняя четвертушка сетки - просто курорт какой-то. У первых из-за присутствия внизу "непрофильной" Осаки, у последних - из-за посева вторым (смех да и только) антигрунтовика Медведева. Простор для прогнозируемых сенсаций орги оставили огромный. Зато всю "старую гвардию" (Джокера, Роджера, Рафу) умудрились втиснуть в одну половинку. Самая сложная сетка у главного фаворита - Надаля. Хотят измотать и сбросить с трона измором? Так всем надоел? Теперь хоть бери и ставь на Циципаса...
Что-то намутили французы со своей якобы демократичностью и декларированием равенства при жеребьевке. Нет бы у соседей-британцев уму-разуму поучиться...
Александр Петухов
Вообще то Элина Гаспарянихе проигрывала. Так что не спешите с прогнозами.
KirTheKing
у Элины возможная сетка: 1/64 - Бабель, 1/32 - Гаспарян, 1/16 - Александрова, 1/8 - Мухова/Плишкова, 1/4 - Мальчуган, 1/2 - Святек/Мугуруза, Финал - Серена/Качок..
Nordenus
Если у Свитолиной хорошая сетка, значит вылетит как всегда в первых раундах, надо уже признать что БШ она никогда не возьмет
olya403
В Еліни сітка лиш на перший погляд здається легкою. Знаючи, як вона кожен раз вміє відшукати свою Подорошку.... То тут і Крейчикова може бути небезпечною. Мовчу вже про Мухову.
Александр Ад
А Козлова, як в основу потрапила?
kollekciy
Як, я писав ще перед Пармою, покладати надії на РГ та Прем'єри для Марти це марна справа. Їй на відміну від Еліни практично ніколи не щастить на сітку. На харді могло б прорвати, а тут кажуть най незручніший грунт. Цікаво пару Марта буде грати?