Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 травня 2021, 15:15
390
0

Ставки на спорт. Киберспортвні ставки і контори, які їх приймають

Кіберспорт стрімко набирає обертів

| Оновлено 26 травня 2021, 15:15
390
0
Ставки на спорт. Киберспортвні ставки і контори, які їх приймають
Getty Images/Global Images Ukraine

Букмекерські компанії діляться на різні види. Один з таких - це так звані киберспортивні контори. До таких належать ті букмекери, що приймають ставки, що стосуються подій в світі кіберспорту. До них відносять офіційні змагання з популярних комп'ютерних ігор, що граються з мережі онлайн.

Які дисципліни особливо популярні серед гравців?

Особливо активно грають в Dota 2. Не менше уваги у любителів гри викликають турніри з League of Legends і CS:GO. Експерти відзначають, що зростає популярність змагань з інших дисциплін. І, поряд зі StarCraft 2, видовищними виходить і World of Tanks, гра, створена вітчизняними виробниками. В результаті констатують загальне зростання інтересу до кіберспортивних турнірів - стежать за ними ті, хто ще раніше не чули про щось подібне, і різноманітність дисциплін.

Спочатку подібні ставки приймали лише спеціалізовані контори

Для тих, хто намагався пару років назад розмістити ставки на турніри з CS:GO і Dota 2, повинні були знаходити виходи на кіберспортивних букмекерів. До таких відносили представлені в Росії Egamingbets і Gamebets. Але, зрозумівши, що ця галузь набрала популярність, почали її розробляти і традиційні букмекери. Особливо активно працювала в цьому напрямку Паріматч, що стала спонсором команди, в тому числі і такого флагмана, як NaVi, а останнім часом стала і організатором своїх турнірів. 

Розпис на такі ставки не особливо багатий

Як правило, навіть зараз в лінії представлені тільки основні події. Іноді можна розміщувати парі на результат поєдинку або турніру в цілому. Також можна ставити на різні фори. Зараз список розширюється, і на топові змагання з'являються варіанти, пов'язані з різними показниками гравців і команд.

Серйозним імпульсом став карантин 2020-го року

Через коронавірус навесні був повний локдаун. І тоді, за невеликими винятками, традиційні види спорту були перервані - або перенесені на більш пізні місяці (а то і на наступний рік), а то й просто скасовані. Бажання ж ставити залишалося, а ігри онлайн, через ресурси Інтернет, відмінно відповідали карантинним обмеженням. В результаті і кіберспорт в цілому, і ставки на нього, стали на порядок популярнішими. Так, частина пізніше "переключилася" назад, на традиційні й улюблені види спорту. Але все ж чимало й тих, хто продовжує стежити за кіберспортивними турнірами і ставити на них.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 3
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.