Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 липня 2021, 13:01
839
0

Школа беттінга. Ризики гравців: чому букмекери не дають забрати виграш

Вивчаємо слизькі моменти

| Оновлено 06 липня 2021, 13:01
839
0
Школа беттінга. Ризики гравців: чому букмекери не дають забрати виграш
Getty Images/Global Images Ukraine

Світ азартних ігор досить суворий і цинічний. І в ньому правильно прорахувати, яким результатом завершиться подія - це тільки половина справи. На жаль, буває, що для отримання доходу мало зробити вірну ставку онлайн. Другим завданням може обернутися отримання виграшу від букмекера.

Регулювання в Інтернеті досить умовно

Так, в Росії ставки вже легалізовані. У минулому році вийшла з тіні ця галузь і в Україні. А це означає, що букмекерам не тільки дозволили відкрито працювати, а й ввели державне регулювання. Але воно досить умовно, тим більше що самі гравці не поспішають проходити повномасштабну реєстрацію, побоюючись, що потім з виграшів доведеться платити податки. В результаті левова частина букмекерського бізнесу в Інтернеті залишається "сірою". І, значить, реальних важелів впливу на несумлінного беттора фактично немає.

Як взагалі йде взаємодія з букмекерів?

У кожного гравця відкривається його особистий аккаунт. На цей рахунок (або рахунок, дивлячись в якій кількості валют) можна відправляти гроші найрізноманітнішими способами, від банківського переказу до Western Union і WebMoney. Звідти розміщуються ставки, і туди ж "капають" виграші. Але далі їх потрібно перевести в готівку, і ось тут можуть чекати неприємні сюрпризи. Справа в тому, що букмекер може заблокувати аккаунт, іноді по самим формальних причин. При цьому реального шансу опротестувати таке рішення просто не буде.

Чи врятує тільки обережність спочатку

Насправді, не віддають гроші тільки дрібні, сумнівні контори. Серйозним ж букмекерам важливо зберегти свою репутацію, і їм ні до чого скандали, що будуть відлякувати клієнтів. 1 виграв і отримав гроші, про що розповів усім - відмінна реклама. На десятках і сотнях інших свою прибути організатор ставок отримає з лишком. Як відомо, прибуток букмекера спочатку закладена в коефіцієнти, і може досягти 10 і навіть більше відсотків. Головне - просто уникати компанії з негативною репутацією. Зрозуміти "картину" можна, полазити по ігрових форумах і тематичних сайтах. Раніше надійними вважалися іноземні букмекери, але зараз ті ж Паріматч і Ліга Ставок теж зміцніли, і навряд чи стануть "балуватися".

Не завжди блокування - вина контор

Букмекери не люблять тих, хто пробує шахраювати. Всілякі "вілочнікі", мисливці на договірні матчі, ті, хто намагається обійти правила акцій і бонусів. У правилах на кожному сайті прописано, за рахунок можуть заблокувати. І, перед тим, як скаржитися, бажано дізнатися, чи немає підстав для такого "арешту"?

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.