Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 травня 2021, 17:00
1035
0

Рінат Ахметов привітав Шахтар з 85-річчям

Президент «гірників» звернувся до вболівальників, гравців і всіх співробітників клубу

| Оновлено 24 травня 2021, 17:00
1035
0
Рінат Ахметов привітав Шахтар з 85-річчям
ТК Футбол 1. Рінат Ахметов

Президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов привітав уболівальників з 85-річчям клубу і подякував усім, хто зробив свій внесок в його розвиток

«Любі друзі!

Рівно 85 років тому свій перший офіційний матч в чемпіонаті СРСР провела команда вугільників Донбасу під назвою «Стахановець». З цього матчу почалася велика історія нашого улюбленого клубу - донецького «Шахтаря».

За ці 85 років наш клуб пройшов непростий шлях. Були злети і падіння. Гучні тріумфи і прикрі поразки. Моменти радості і моменти смутку. Але які б труднощі не зустрічалися на шляху «Шахтаря», він завжди долав їх з честю і ставав тільки сильнішим.

Ми з гордістю згадуємо перший трофей нашого клубу в 1961 році, коли був завойований Кубок СРСР. Ми з гордістю згадуємо перший трофей в незалежній Україні, коли в 1995 році був завойований Кубок України. У 2002 році ми святкували наше перше чемпіонство України. А в 2009 році «Шахтар» домігся найбільшого успіху в історії клубного футболу незалежної України - виграв Кубок УЄФА. Всього ж за свою історію ми виграли 40 трофеїв. «Шахтар» став провідним клубом України і силою, з якою рахуються в Європі.

За кожним тріумфом «Шахтаря» стоять люди. Тому в цей день ми дякуємо всім, хто зробив свій внесок в розвиток і становлення клубу. Кожному футболісту, який протягом минулих 85 років прославляв нашу команду на полі. Кожного тренера, який формував неповторний ігровий стиль нашої команди. Кожному лікарю, науковому співробітнику, члену адміністративного персоналу. Всім, хто не потрапляє в об'єктиви телекамер, але без яких успіх «Шахтаря» був би неможливим.

І, звичайно ж, ми дякуємо нашим уболівальникам. Без вас футбол неможливий. Наш клуб грає і перемагає заради вас. Ваша підтримка завжди заряджає футболістів енергією і надає сил навіть в найважчих матчах. Кожен трофей, кожна перемога була здобута завдяки вам і вашій підтримці. Так було всі 85 років, і так буде завжди.

На жаль, своє 85-річчя «Шахтар» зустрічає далеко від дому. Нам усім дуже не вистачає нашого рідного Донецька і нашої прекрасної «Донбас Арени», на якій доводилося непросто будь-якому супернику «Шахтаря». Але я вірю, що на «Донбас Арені» знову прозвучить гімн Ліги чемпіонів і що на її полі наша команда завоює безліч нових трофеїв.

«Шахтар» здобув багато яскравих і важливих перемог. Але найкраща перемога - це наступна перемога. Ми не зупиняємося на досягнутому. «Шахтар» - клуб з найвищими амбіціями. Наша планка встановлена ​​дуже високо, і ми не маємо права її опускати. Тому найгучніші тріумфи «Шахтаря» ще попереду.

З днем ​​народження, «Шахтар»! Зі святом, дорогі друзі!».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.