Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 травня 2021, 09:09
521
0

Ставки на спорт. Навіщо гравцеві вивчати склади команд перед ставкою

Зайві знання не завадять

| Оновлено 24 травня 2021, 09:09
521
0
Ставки на спорт. Навіщо гравцеві вивчати склади команд перед ставкою
Getty Images/Global Images Ukraine

Одним з тих чинників, які обов'язково потрібно проаналізувати, готуючи ставку на футбольний матч, залишається завжди футболісти команд-суперників. Як правило, досвідчений любитель ставок не розміщує парі, поки не дізнається, хто вийде на поле. На що ж вони звертають увагу, коли отримують в розпорядженні підсумкові заявки на чергову гру?

Скільки зіграли ті, хто виходить на поле

Є, звичайно, і такий фактор, як бажання себе проявити у честолюбних дублерів. Але все ж не дарма тренери, кровно зацікавлені в оптимальних результатах, намагаються в міру можливого використовувати одну і ту ж основу. Під нею розуміють тих гравців, які провели на полі максимальну кількість хвилин.

Потрібно зібрати побільше актуальних даних про травми і дискваліфікацію

Про те, хто буде пропускати зустріч через отримані "червоних" і "жовтих" карток, стає відомо заздалегідь (до речі, бувають і інші "бани", наприклад, за допінг, або за участь в ставках). Також бажано знаходити інформацію про те, скільки травмованих і хворих в кожному клубі. Але тут важливо дочекатися підсумкового протоколу: досить часто тренерські штаби намагаються обдурити противника і поширюють інформацію про те, що провідні гравці пропустять зустріч - а потім ті все-таки, як ні в чому не бувало, виходять в основі.

Чи немає обмежень, пов'язаних з орендою?

Весь час в УЄФА кажуть, що мають намір обмежити фактори таких переходів. Але вони є, і часто футболістам, що належати одному клубу, але тимчасово грають за одною, забороняють грати проти "господарів". Пам'ятна історія, коли Куртуа виступав в Атлетіко, хоча контракт був з Челсі. "Аристократи" не хотіли, щоб Тібо виходив проти них в іграх плей-офф Ліги Чемпіонів. Довелося втручатися УЄФА і видавати особливе розпорядження не заважати бельгійця.

Чи не дограє футболіст за нинішній клуб?

Гравці можуть змінювати команди тільки в чітко обмежені часові рамки, так звані "трансферні вікна". Але іноді, чекаючи завершення контракту або ведучи переговори з потенційним "роботодавцем", футболіст поки що змушений виходити на поле за клуб, з яким пов'язаний ще чинною угодою. Звичайно, багато хто залишається професіоналами і віддаються по повній до кінця. Але вистачає і тих, хто просто відбуває номер і всіма силами намагається уникнути ризику отримати травму, через яку нове працевлаштування може опинитися під загрозою.

Як правило, у гравця може бути готова якась ставка. Але часто краще, якщо є можливість, почекати з її розміщенням, дочекавшись оголошення складів. У футболу на результат впливає маса чинників, і, побачивши, кого випускають на поле, можна краще їх врахувати в своєму парі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.