Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2021, 17:57
1319
0

Небезпечні помилки в ставках. Школа беттінга.

Ставки - це не завжди виграш

| Оновлено 05 липня 2021, 17:57
1319
0
Небезпечні помилки в ставках. Школа беттінга.
Getty Images/Global Images Ukraine

Людям властиво помилятися. І на цьому побудовано чимало вигідних видів бізнесу. У тому числі, і в гральному бізнесі. Щоб отримати шанси не поповнити ряди тих, хто збагачує букмекерські контори, потрібно максимально уникати помилок. Які ж найбільш популярні осічки, що допускаються гравцями?

Не варто чекати особливих доходів, особливо початківцям

Багато хто приходить в контори, розраховуючи буквально заробляти на ставках, а то і маючи намір заробити капітал. Хоча дослідники говорять, що успішніші в парі ті, для яких подібне - хобі. Навіть найрозумніші аналітики програють частіше, ніж виграють, в підсумковій перспективі. А якщо ставки залишаються приємним проведенням часу, то іноді виходить зірвати куш, коли "заходить" експрес.

Дуже небезпечним є прагнення відігратися

Бажано грати, ставлячи суму, які можна дозволити собі втратити. Якщо вона згорає, досвідчені фахівці наполегливо рекомендують закінчити ставки, як мінімум, на цей день. Намагаючись повернути програне, гравці поспішають, втрачаючи концентрацію і роблячи помилки. І, як правило, закінчують з порожнім банком.

Не можна грати, не знаючи повністю правил букмекерської контори

Особливо це проявляється в хокейних ставках. Різні організатори по різному трактують результат зустрічей - хто приймає як перемогу тільки ту, що здобута після 3-х періодів, інші - і з урахуванням овертайму. І таких нюансів у правилах маса - потрібно вивчити їх, готуючись розміщувати парі.

Перевантаження експреса подіями веде до поразки

Звичайно, іноді "заходять" і мульти-ставки з коефіцієнтом 1000,0 і більше. Але на 1 такий випадок припадають сотні і тисячі випадків, коли 1 "зайвий" матч обрушив весь експрес. І сума ставки замість того, щоб принести непоганий дохід гравцеві, відправляється букмекерові.

Не рекомендується ставити на улюблену команду

Проблема в тому, що до таких клубів складно ставитися об'єктивно. Найчастіше шанси на перемогу оцінюються надмірно оптимістично, буває навпаки, підвищений скепсис. До речі, досить популярний такий хід, як ставити проти "своїх". Тоді або перемозі можна порадіти, або отримати прибуток від парі.

Не варто вірити в пропозиції про нібито "безпрограшних системах" та договірних матчах

Стратегії, які нібито гарантують стабільний дохід - просто обман. Немає жодної стратегії, що дозволила б заробляти, інакше всі букмекери вже б давно розорилися. А за спроби ставити на "договорняки" будь-яка контора відправить в "бан" навічно. Та й вірити, що про такі матчі будуть говорити відкрито, в інтернеті, як мінімум, наївно.

Ставки під алкоголем - під забороною

Краще спочатку продумати парі, розмістити його, а потім перебратися в бар і дивитися трансляцію з пивом. Навпаки ж добре тільки промотувати свій "банк".

Головна заборона: гра в борг

Це симптом залежності, причому серйозної. Така готовність символізує про явну проблему, яку потрібно, в прямому сенсі лікувати. Ризикувати можна суто сумою, яку можна відносно безболісно програти. Інакше все обернеться фінансовою кабалою.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.