Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 травня 2021, 15:34
447
0

Ставки на спорт. Перевага тенісу як об'єкта для ставок

Тенісу завжди багато

| Оновлено 21 травня 2021, 15:34
447
0
Ставки на спорт. Перевага тенісу як об'єкта для ставок
Getty Images/Global Images Ukraine

Теніс називають аристократичним видом спорту. І далеко не всі можуть собі дозволити займатися ним - втім, Джокович свого часу тренувався мало не під бомбардуванням. У будь-якому випадку, ця динамічна гра подобається багатьом. Великий теніс навіть вважається, за деякими дослідженнями, другим за популярністю. Якщо не в цілому, то серед тих, хто любить ставки. Все досить очевидно: цей спорт добре підходить для парі. Експерти називають його ключові переваги.

Це індивідуальний вид спорту

Для порівняння: в футболі на полі перебувають по 22 гравці. У баскетболі - 5, причому йде постійна ротація. Готуючи свою ставку, аналізуючи дані, набагато простіше детально розібрати форму, козирі і недоліки. Нескладно знайти, хто на якому покритті себе впевнено почуває, дізнатися (а то і переглянути) останні зіграні матчі, покопатися в інсайдерських новинах про настрій і форму противника, чи немає незалікованих травм.

Постійно є теми для ставок

Фактично на корти десь в світі виходять постійно. Сезон традиційно починається ще перед Новим Роком, в грудні, незабаром приходить час Australian Оpen, першого "великого шолома" календарного року, а останні турніри проводяться в листопаді. Більш того, під час якихось пауз проводять челенджери, а то і виставкові матчі - на них теж можна знайти у якихось букмекерських контор лінії. А в футболі, баскетболі та хокеї міжсезоння триває найчастіше місяцями.

Любителі ставок live вибирають саме теніс

Змагання, причому не тільки рівня "гран-прі", зараз забезпечені прямими трансляціями. Так що, при бажанні, можна легко відстежувати, що відбувається на кортах. І, відповідно, реагувати на те, що відбувається, роблячи парі "live" - ​​досить часто це виходить зробити швидше, ніж коефіцієнти змінюють букмекери.

Практично немає фактора суддівства та їхніх помилок

Ніколи не було навіть серйозних підозр у тому, що хтось підкуповує суддів. Звичайно, все одно не виключені повністю помилки. Але в правилах гри і регламентах турнірів прописано порядок, за яким тенісист може поводитися з суддями і, при необхідності, коригувати рішення. І суперечок, яких викликає VAR в футболі, немає і близько.

У поєдинках може бути тільки 2 основних результати

Це означає, що математично ймовірність зробити правильну ставку виростає як мінімум на третину. Простий приклад: в футболі зустріч рівних під силу команд може закінчитися перемогою когось із них, або нічиєю, і шанс зробити правильний вибір ставки дорівнює 33,3 відсоткам. У тенісі немає нічиїх, так що базове співвідношення результатів - 50 на 50. Хоча, звичайно, не часто трапляються такі рівні протистояння, в основному все ж є в парі фаворит і аутсайдер. І все одно простіше вгадати потрібний результат.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.