Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 травня 2021, 04:41
13174
0

Україна - Бахрейн. Фінальний відлік до Євро

Зараз Бахрейн займає 99-е місце в рейтингу ФІФА (Україна - 24-е)

| Оновлено 22 травня 2021, 04:41
13174
0
Україна - Бахрейн. Фінальний відлік до Євро

23 травня збірна України, офіційним партнером якої є Parimatch, проведе в Харкові перший матч в рамках підготовки до Євро. Суперником нашої команди стане Бахрейн. З цим суперником ми зіграємо вперше. Раніше Бахрейн жодного разу не кваліфікувався на чемпіонати світу, шість разів грав у фінальній частині Кубка Азії, де кращим результатом залишається 4-е місце.

Зараз Бахрейн займає 99-е місце в рейтингу ФІФА (Україна - 24-е). Аналітики Parimatch дають нам 68% на перемогу, у наших суперників 12% на успіх і в 20% оцінюється нічия. Також ймовірність того, що збірна України заб'є мінімум два м'ячі - 60%.

З огляду на те, що гра пройде з уболівальниками, Бахрейну дійсно буде складно розраховувати на позитивний результат. Втім, головний тренер команди Андрій Шевченко чекає серйозного опору: «Цей матч буде для нас підготовчим етапом. Гратимуть всі, подивимося, скільки замін зробимо. Бахрейн приїде і не буде хлопчиками для биття, вони дадуть бій». До речі, напередодні матчу вийшов яскравий ролик від Parimatch, в якому футболісти збірної України закликають фанатом підтримати національну команду.

Основні завдання для нашого тренерського штабу - визначитися із заявкою до 1 червня і підготувати команду до чемпіонату Європи. Зараз в розширеному списку 35 футболістів. Серед них немає Коноплянки, він відновлюється після отриманого ушкодження і може повернутися в склад в кінці місяця. Також відомо, що збірній через травму не допоможе Мораес.

Нагадаємо також, що до Євро збірна України зіграє з нашим суперником на минулому чемпіонаті Європи Північною Ірландєю (3 червня) і з Кіпром (7 червня). У цих матчах вже братимуть участь тільки ті футболісти, які поїдуть з командою на європейську першість.

 

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 76
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.