Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 липня 2021, 13:19
484
0

Школа беттінга. Правильне мислення як запорука успішної ставки

Грати потрібно тоді, коли ти готовий забути про емоції

| Оновлено 06 липня 2021, 13:19
484
0
Школа беттінга. Правильне мислення як запорука успішної ставки
Getty Images/Global Images Ukraine

Багато людей, особливо ті, хто не грає на ставках, або робить це рідко, вважають, що для довгої і успішної гри потрібно знати правила роботи букмекерської контори (в тому числі, як вони виставляють свої котирування), і розуміння нюансів хоча б 1-го виду спорту. Але досвідчені, успішні гравці вважають, що ще більш важливою, обов'язковою умовою успіху має вважатися вироблення правильного способу мислення. Це якісь негласні, психологічні правила гри, які необхідно зрозуміти, прийняти і освоїти.

Потрібні правильні очікування від гри

Вкрай неправильно сподіватися на великі куші. Джекпот - це більше про казино або лотереї, де і дійсно є шанс озолотитися буквально в 1 момент. Правда, він і там мізерний, і отримують великі суми 1 на мільйони. У ставках потрібно мати терпіння і бути готовим вдосконалюватися. Навіть ті, хто сколотив статки на вірних ставках, знають, що безпрограшних стратегій тут просто не буває, більш того, нерідко дрібниця відділяє перемогу від поразки. Головне - це зробити так, щоб перше було більше.

Грати потрібно тоді, коли ти готовий забути про емоції

Завжди, навіть кращі, не тільки виграють, але і програють. Причому це може бути як разова удача / осічка, так і справжня серія - будуть і переможні і програшні. Такі смуги більш ніж природні. І також зрозуміло, що терпіти поразки ніхто не любить, тим більше у випадках, коли при цьому ще й гроші йдуть. Але чи не перше, що потрібно в собі виховати в іграх з букмекерами - це правильне ставлення до невдач. Без міцних нервів точно буде крах - людина починає гарячково намагатися відігратися, робить непідготовлені парі, сподіваючись на інтуїцію, і в підсумку витрачати весь банк.

Знання - сила, і вчитися потрібно продовжувати завжди

Бажано сфокусуватися, особливо спочатку, на тільки тих видах спорту, а то і тільки на дивізіонах, за якими стежите, і новини про які добре знаєте. Така база допоможе краще оцінювати шанси команди або спортсмена на успіх. Але все одно проходять часто місяці, а то й роки, поки людина, що розбирається в спорті, стає успішним гравцем - набивши перед цим чимало гуль, в тому числі фінансових. Тільки той, хто продовжує вчитися і самосовершенствоватся, прийде до успіху.

Не варто "відриватися від землі" навіть після удач

Потрібно зберігати здоровий глузд, не тільки при поразках, а й в успіхах. Інакше швидко отримаєте урок, втративши гроші через те, що почали менш відповідально все перевіряти і готувати. Тільки той, хто не знижує вимоги до себе, хто продовжує працювати і вчитися постійно, залишається на плаву в своїй захоплюючій суперечці з букмекерськими конторами.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна
Футбол | 23 квітня 2024, 20:17 0
Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна

Бельгієць розповів, що нікуди не поспішає

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.