Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 липня 2021, 14:56
359
0

Як робити ставки - головні складові при підготовці. Школа беттінга

Підходимо до ставок грамотно

| Оновлено 06 липня 2021, 14:56
359
0
Як робити ставки - головні складові при підготовці. Школа беттінга
Getty Images/Global Images Ukraine

Досвідчені гравці не люблять, коли ставки на спорт називають однією з азартних ігор. В останніх результат події залежить в основному від випадку. А, готуючи парі, вкрай бажано покладатися не так на інтуїцію, а проводити всебічний аналіз можливих результатів. Тоді, нехай і не до кожної окремої події, на довгій дистанції, можна забезпечити собі хороший дохід від парі. Факторів безліч, вони залежать від виду спорту, турніру та іншого. Але можна назвати базові, основні складові, які повинні бути в будь-якому аналізі.

Поточна форма і мотивація суперників

Особливо яскраво вона проявляється в кінцівках турнірів. Скільки разів глядачі були свідками, як команда з більш класними гравцями, але яка вже вирішила свої завдання, віддавала очки, ще й без особливої ​​боротьби. І просто тому, що для суперника було життєво важливо виграти, і він викладався повністю, "рвав жили".

Статистика, особливо виступи в останніх зустрічах

Зараз з цим проблем немає ні найменших. Доступні не просто підсумки матчів, а й детальна інформація, можна знайти відеоогляди і репортажі. По тому, як грали спортсмени або команди раніше, особливо в останніх зустрічах, за тиждень і менше до події, на яке готується парі, можна спрогнозувати, чого чекати зараз. Досвідчені гравці люблять копатися в детальній статистиці, показниками окремих ігрових елементів. На такі можна знайти спеціальні ставки в розпису - скільки буде кутових, штрафних, вилучень.

Експерти радять шукати тренди і закономірності

В ідеалі після проведення аналізу гравець виробляє для себе ті тенденції, що показує учасник (учасники) майбутньої події, в ідеалі вже тривалий час. Рідко щось буде щось різко змінюватися. Наприклад, "Атлетіко" навряд чи здивує атакуючим стилем, а "Ліверпуль" після синхронних травм ван Дейка і Гомеса хронічно пропускав.

Враховують особливості конкретного виду спорту

У командних видах спорту якщо хтось травмувався або погано себе почуває, то це можна компенсувати за рахунок інших. А в індивідуальних дисциплінах спортсмен в поганій формі рідко показує високий результат.

Бажано ознайомитися з чужою думкою

На більш-менш популярні події нескладно знайти анонси, підготовлені експертами. Не обов'язково сліпо їм слідувати, але чому б не дізнатися, що вони "нарили", і які аргументи використовують, обгрунтовуючи ту чи іншу ставку?

Багато про що говорить коефіцієнт

Умовно його можна вважати думкою букмекера про ймовірність того чи іншого результату. Правда, на початку розраховану величину потім починає впливати приплив грошей. Контори ризикують грошима, так що не пропонуватимуть на щось, що повинно статися з високою ймовірністю, високий коефіцієнт.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тур Романдії. Тібо Ніс виграв гірський етап
Інші види | 25 квітня 2024, 18:28 0
Тур Романдії. Тібо Ніс виграв гірський етап

Бельгієць очолив загальний залік багатоденки

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.