Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Київ з 2 по 13 червня приймає мейджор з Dota 2

WePlay Esports Arena Kyiv прийме другий меджор з призовим фондом в 500 тисяч доларів

Київ з 2 по 13 червня приймає мейджор з Dota 2
WePlay

WePlay Esports організовує наступний мажор Dota Pro Circuit (DPC). Захід відбудеться 2-13 червня 2021 року на кіберспортивній арені WePlay Esports Arena Kyiv. На заході розігруються $500 000 призового фонду і велика кількість DPC-очків, тому учасники будуть зацікавлені показати найкращі результати.

Dota Pro Circuit – це серія заходів, які організовує Valve, щоб визначити кращі команди сезону. Згодом вони візьмуть участь у The International (TI), головному щорічному турнірі з Dota 2, де битимуться за мільйони доларів. Через пандемію COVID-19 у 2020 році TI не відбувся – його призовий фонд був перенесений на захід 2021 року. WePlay AniMajor – один із двох мажорів DPC поточного сезону, тому ставки виключно високі.

«На WePlay AniMajor наша команда сподівається створити шоу, яке вболівальники запам'ятають і будуть готові переглядати роками. Ми плануємо дати глядачам дещо більше, ніж просто круті ігри в Dota 2 – розважальна програма запланована такою, що під час трансляції не захочеться відриватися від екрану навіть на хвилину», - говорить Максим Білоногов, генеральний продюсер і chief visionary officer WePlay Esports.

WePlay Esports Arena Kyiv, де пройде WePlay AniMajor, – арена-трансформер, обладнана для проведення кіберспортівних шоу світового класу. Після свого відкриття в IV кварталі 2020 року вона прийняла два кіберспортівних турніри й Ultimate Boxing Night – вечір боксерських двобоїв, який транслювався на Twitch, YouTube, DAZN та інших платформах.

Загалом у WePlay AniMajor візьмуть участь 18 команд, що розподілені таким чином:

Wild Card – 6 команд.
Груповий етап – 6 команд.
Плей-офф – 6 команд.

WePlay AniMajor почнеться 02 червня з етапу Wild Card, де шість команд зіграють серію матчів у форматі Round Robin (best of two). Дві команди, які показали найкращий результат, виходять до групового етапу.

На груповому етапі, який починається 04 червня, вісім команд зіграють одна з одною серію матчів Round Robin (best of two). Команди, що зайняли перші два місця на груповому етапі, виходять до плей-оф верхньої сітки. Дві команди, які набрали найменшу кількість очок, вибувають. Решта переходять до плей-оф нижньої сітки.

У плей-оф, який стартує 09 червня, всі матчі грають до двох перемог (best of three), за винятком Grand Final, який триває до трьох перемог (best of five).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 08:22 2
Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна

Ікер опублікував пост у своєму Twitter, мадридський клуб вибив «містян» із ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.