Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 травня 2021, 19:37
592
0

Як робити ставки. Прості поради новачкам

Грати чи не грати, вирішуєте Ви

| Оновлено 17 травня 2021, 19:37
592
0
Як робити ставки. Прості поради новачкам
Getty Images/Global Images Ukraine

Це тільки здається, що ставки - це просто: побачив, що завтра грає "Барселона", поставив на її перемогу, і зібрав куш. На ділі ж все буває інакше, і частіше виграш дістається букмекерам. Що ж бажано зробити під час перших кроків у беттінгу? Журналісти зібрали прості поради новачкам.

По-перше, варто вивчити якомога більше інформації про букмекерські контори

Великі імперії були засновані народами, що говорили: "володієш інформацією - володієш світом". Благо, що зараз в Інтернеті повно ресурсів, і залишається ними з толком розпорядитися. Тільки вивчивши "теорію" і освоївши ази, зрозумівши хоча б базові "правила гри", варто робити перші реальні кроки.

По-друге, варто визначитися з видом або видами спорту

Звичайно, багато хто не тільки дивляться, але і ставлять на футбол - не дарма це "гра мільйонів". Але, при наявності плюсів (всі більш-менш розуміють, що це і хто зараз хороший, інформації маса, події знайти не проблема ніколи), є і недоліки. Досвідчені гравці вважають, що простіше передбачити результат не командних, а індивідуальних ігор, типу тенісу або боксу. Чому б не звернути уваги на них, а то і зовсім на якусь екзотику, типу водного поло.

По-третє, займіться своїм "банком"

Як правило, потрібно розуміти, що будуть потрібні інвестиції - хоча б 500 доларів, а то й в рази більше. І, головне, потрібно навчитися правильно ним користуватися, не допускаючи банкрутства. У кожного своя політика, це строго індивідуально. Але для новачків радять використовувати для парі до 10, а то і 6% від загальної суми. І не ризикувати більше 40-50% всього капіталу за добу. Плюс повний самоконтроль - пориви відігратися взагалі під забороною.

По-четверте, визначитеся з декількома конторами, через які будете ставити

Бажано, щоб їх було більше 1-ї, нехай і трохи. Тоді можна буде порівнювати котирування і розміщувати парі там, де коефіцієнти більш привабливі. Це може зайняти якісь хвилини, а в підсумку різниця "на рівному місці" досягає і 0,1, і вище в "простому" коефіцієнті. Тобто, поставивши тисячу, просто на цьому дохід збільшиться на сотню. Та й такий фактор, як бонуси та акції. Їх не варто переоцінювати, але, з іншого боку, чому ігнорувати ці опції, якщо вже вони розміщуються організаторами?

По-п'яте, вивчайте чужий досвід

На практично будь-яку більш-менш помітну подію зараз досить прогнозів онлайн. У тому числі і абсолютно безкоштовних. І перед тим, як розміщувати своє парі, варто прочитати, до яких висновків прийшли інші, більш досвідчені та успішні гравці. Можна навіть підписатися на "вилки", але варто пам'ятати: тих, хто цим зловживає, букмекери нещадно блокують без розшаркувань і часто навіть без попереджень.

Порад, насправді, десятки. І головна, звичайно ж: не нехтуйте порадами!

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.