Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 травня 2021, 03:33
26291
26

Була чоловіча розмова. Чому Севідов вмовляв гравців не виходити на матч

Ігор Циганик прокоментував події навколо скандальної гри «Миная»

| Оновлено 12 травня 2021, 03:33
26291
26
Була чоловіча розмова. Чому Севідов вмовляв гравців не виходити на матч
ТК Футбол 1/2/3. Олександр Севідов

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live прокоментував події навколо скандального матчу «Минай» – «Шахтар», початок якого через підозрілі рухи коефіцієнтів був затриманий на понад півгодини:

«Не може приходити [у клуб] людина [Севідов], яка підозрюється в організації договірних матчів. Я більше скажу. Севідова взагалі хотіли поставити головним тренером. І коли про це дізналися в УАФ, відбувся дзвінок у «Минай» з попередженням, що в такому разі кожен матч «Миная» буде під прискіпливою увагою Комітету етики та чесної гри. І це подіяло на керівництво «Миная» – вони відмовилися від цієї ідеї, але тренером-консультантом він все одно залишився.

Наскільки мені відомо, ті люди, які його привели в «Минай», організували багато договірних матчів в Україні. Я більше скажу. Ці люди також причетні до одного з клубів, який зараз збирається вийти до УПЛ. Там дуже неприємна та заплутана історія.

Власник «Миная» [Валерій Пересоляк] дуже далекий від футболу. Він мало розбирається в футболі. Кополовець та Кобін намагалися якось підтримувати цю історію, адже вони із Закарпаття, вони організовували весь процес. Коли пішов Кобін, то одразу пішов Кополовець. Він не хотів брати участь в тому, що було далі. Сам президент відсторонився від футболу, адже в нього і так достатньо проблем. І в цей час навколо клубу почали з’являтися зайві люди, які почали формувати неприємну історію. І це закінчилося таким скандалом як «Минай» – «Шахтар».

Чому Севідов вмовляв футболістів не виходити на гру? Ну, це взагалі дивно. Як можна не виходити на гру? Говорять, що дзвонив Павелко і казав, що треба виходити на гру. Це не зовсім так. Коли футболісти «Миная» дізналися про цю букмекерську історію, вони між собою не могли знайти винного. Вони розуміли, що є 11 футболістів, і дехто з них взяв гроші і зараз зливатимуть матч. І в роздягальні вони зачинилися, щоб з’ясувати, хто це був. Це була чоловіча розмова. Наскільки мені відомо, керівництво «Миная» просило перенести гру. Але їм було сказано, що немає куди переносити і ніхто цього не робитиме. Вийти на гру – це було рішення футболістів. І правильно зробили.

Чому Севідов сказав не виходити на гру? Тому що якби гра не відбулася, то ставки повернулися б. Тут коментувати нема що. Коли ми беремо тренером-консультантом людину, яка заплямована в такій кількості договірних матчів, то воно мало колись вибухнути».

Оцініть матеріал
(152)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Те кто выходят есть вопросы скорее к Металлисту 1925 там многие говорят о непонятных матчах.Также не всё просто с Агробизнесом.
maicon1977
Металіст, Карпати тепер Минай. Усі клуби які тренував зникають як Му- му піж воду. Не тренер, а Герасим прямо.
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
fedd1979
"Чому Севідов сказав не виходити на гру? Тому що якби гра не відбулася, то ставки повернулися б" Цього не осилив. А те, що воротар "Минаю" був у долі - для мене однозначно. Про інших казати не буду
Comrade Me
Ничего не понял. Если Севидов организовал договорняк, разве он не должен был всех гнать на поле, а не держать в раздевалке и отговаривать от игры?
Муґунот Уух
вкотре переконуюсь, що той Циганик - воно якесь й*бнуте: ну невже людина, яка була звинувачена в тому, яка, що називається, “під ковпаком”, не встигла прийти в команду і вже буде щось мутити? невже тим, хто займається тими оборудкам, більше нікого було поставити в команду, як людини, на яку першою впаде підозра? невже Минай така команда, що не може просто та ще з досить високою вірогідністю влетіти Шахтарю 0-3, 0-4, 0-5?
A0Va
Йожеф Сабо был с ведущими на стадионе перед началом матча в эфире.
Сказал что переживает за своих земляков. И если они выйдут перед самым началом без разминки, то счёт будет где то 7-8:0 в пользу Шахтёра.
Был бы технарь, то 3:0, а так 4:0, и это почти как в первом круге - 5:1 в пользу того же Шахтёра.
Ну в чём тут конспирология и заговор?????????????????????
Договорняк мог быть ТОЛЬКО в случае победы Миная 3:2 (0:2), как это было в игре Ильичёвец - Динамо. Но что то я не помню разборок полёта по той игре.... В которой за Динамо играли Шовковский и Шевченко!!!
umnuy2
базар--лига©
stopor2016
Черезтошопотомушошожнебезтогошобіте .....
None
Почему Циганык не расскажет за что, 7 лет назад, ему Севидов в лоб заехал? А теперь чуть что, так Севидов виноват. Уже надоел своим скулением.
PFCLviv
Доречі, Севідов і Карпати теж здавали матчі...
vitalikss86
Кто минусует пусть приведет матч М 1925 где были договорняки-список матчей. У МХ меньше всего пропущенных и мало забитых...договорняки на Тотал больше организовывают а не на 0-0 и 1-0 любимые счета М 1925