Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 14 травня 2021, 15:32
6753
0

Ганна РІЗАТДІНОВА: «У дитинстві моє життя складалося виключно зі спорту»

Українська гімнастка - про непростий шлях в спорті

| Оновлено 14 травня 2021, 15:32
6753
0
Ганна РІЗАТДІНОВА: «У дитинстві моє життя складалося виключно зі спорту»

Українська гімнастка, призерка Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Ганна Різатдінова розповіла справжню ціну олімпійської медалі - постійні тренування та відсутність дитинства. 

“Моя мама — заслужений тренер України з художньої гімнастики. Хоч вона й не була моїм безпосереднім тренером, але брала активну участь у тренувальному процесі. Бути донькою тренера — дуже складно. Якщо в залі щось не вийшло, ти приносиш це додому. Бувало, за вечерею ми навіть не розмовляли. У дитинстві мами дуже не вистачало. По факту, вона у мене з’явилася після Олімпійських ігор, коли я здобула медаль.

Не можу сказати, що у мене зовсім не було дитинства, просто воно було особливим. Адже спортсмени — особливі люди. Я ходила в дитячий садок тільки на пів дня. Коли розпочиналася тиха година й всі діти йшли відпочивати, за мною приходив тато і забирав на тренування. Так я була привчена до праці змалечку”. 

«Помилитися аби виграти» — новий спецпроєкт головного меценату українського спорту Parimatch та видання Na chasi. У межах проєкту представники українського спорту, розповідають про те, з чим свого часу не впоралися, та які життєві уроки засвоїли зі своїх невдач.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.