Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 07 травня 2021, 03:06
1520
0

Як УХЛ підтримали десятки спортсменів і селебрітіс

Розповідаємо про те, як хокей стає масовим видом спорту

| Оновлено 07 травня 2021, 03:06
1520
0
Як УХЛ підтримали десятки спортсменів і селебрітіс

У березні та квітні відгримів фінал плей-оф чемпіонату Української хокейної ліги, який багато в чому на думку експертів став історичним для чемпіонатів України з хокею, в принципі.

Однак, говорити ми будемо зовсім не про спорт. Ми розповімо про те, як між собою можуть співпрацювати не тільки абсолютно різні види спорту, а й як до спорту в діджіталі можна (і потрібно!) залучити топових українських зірок.

В цьому році до Star Hockey Team від УХЛ в цілому приєдналося 17 зірок спорту і шоу-бізнесу, розповівши тисячам своїх фанатів про те, як і де дивитися вирішальні матчі чемпіонату.

Все почалося з чемпіона всесвітніх і європейських ігор з карате Станіслава Горуни, який не просто закликав подивитися матчі плей-оф. Він сам надів ковзани і всю хокейну уніформу і вийшов на лід. Звичайно, не обійшлося без падінь, але ще трохи і Стаса точно можна брати в команду.

Аудиторія Горуни - майже 90 000 фоловерів. Ось вам і активне залучення спортивної, але ще не хокейної аудиторії до перегляду матчів.

Після Станіслава Горуни хокей підтримав і недавній володар Кубка України, гравець "Будівельника" і збірної України Максим Звонов. Аудиторія одного з найбільш медійних і відомих українських баскетболістів налічує майже 28 000 фоловерів.

Також учасниками зоряної команди УХЛ стали футболіст Євген Селезньов та олімпійський чемпіон Олег Верняєв, які теж випробували себе в хокеї.

 

Після цих відео чітко простежується загальна філософія проекту - поєднати різні види спорту воєдино, додавши яскраві особливості кожного спортсмена.

Уже перед стартом фінальної серії плей-оф між "Донбасом" і "Соколом" в мережі з'явилися відео, де донеччан підтримує голкіпер збірної України і ФК "Шахтар" Андрій Пятов, а "Сокіл" підтримав відомий боксер Владислав Сіренко.

Крім зірок українського спорту, фінал плей-оф підтримали і вітчизняні зірки. Разом з Авторадіо і XSPORT український хокей підтримали Анна Добриднєва, Тамерлан, Ілля Рєзніков, Жека Баяніст, Наталя Валевська, Юліанна Купцова і Денис Реконвальд. До того ж хокеєм захопилися і українські коміки Валерій Житков, Євген Кошовий, Юрій Ткач і Тріо Різні.

Звідси можна зробити висновок, що хокей в Україні за допомогою точкової, але дуже прицільної роботи в діджіталі набуває все нових і нових фанатів. Про хокеї чути не тільки в профільних ЗМІ, а й устами топових українських зірок і спортсменів.

 

УХЛ
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.