Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 травня 2021, 15:47
4037
0

Історія V1latа у кіберспортивному проекті Twelve

Кіберспорт продовжує захоплювати все нові аудиторії

| Оновлено 06 травня 2021, 15:47
4037
0
Історія V1latа у кіберспортивному проекті Twelve

Унікальний проект Twelve, який розповідає про 12 українців, які домоглися успіху в кіберспорті, продовжує набирати обертів. Герої публікацій — це звичайні люди, але кожен з них вже став знаковою фігурою у світі кіберспорту. Історії проекту розкривають індустрію геймінгу зсередини, розповідаючи всі таємниці кіберспорту та демонструючи, наскільки він захоплюючий. Проект ініційований Parimatch – букмекером №1 у світі кіберспорту.

У розкладі V1lata футбольні та баскетбольні матчі чергуються зі студією аналітики на турнірах з CS:GO. В інтерв’ю він спочатку розповідає, як створити найбільшу кіберспортивну студію Maincast та отримати права на висвітлення головних кіберспортивних чемпіонатів, а потім – як розвивати спортивний подкаст SportHub. Сьогодні він викладає відео про кращих керрі у Dota 2, а завтра ділиться тим, що його ролик з коментуванням Чемпіонату Європи з легкої атлетики набрав вже більше двох мільйонів переглядів. Половину дня він – Віталій Волочай, а другу половину – просто V1lat. Один з найвпливовіших людей у світовому кіберспорті, який втілює в життя свою дитячу мрію стати спортивним коментатором.

“Кіберспортивне коментування завжди було сходинкою до спортивного. Я так спочатку і планував, що попрацюю кілька років у кіберспорті і піду в класичний спорт. Спорт – це хобі, яке я все життя хотів зробити своєю професією. Так само було з кіберспортом. Але це в мене вже вийшло. Це було хобі, стало професією, а потім бізнесом. І хочу, щоб це приносило мені гроші. Бажано, без моєї участі. А я міг би займатися класичним спортом, тому що це те, що я найбільше люблю”.

Кіберспорт продовжує захоплювати все нові аудиторії. Світ геймінгу вже довів, що знаходиться поза конкуренцією, адже на нього не впливає навіть карантин, який не заважає мільйонам шанувальників збиратися перед дисплеями гаджетів, щоб дивитися трансляції турнірів. Кіберспорт – це сучасна індустрія розваг, яка вже неодноразово доводила, що майбутнє вже настало.

Велике інтерв’ю з Віталієм, історію його становлення в кіберспорті та дитячу мрію читайте на сайті “Фокуса”.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Дніпро-1 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 26 квітня 2024, 18:10 19
Дніпро-1 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни їдуть за реваншем

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.