Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 15 липня 2021, 23:17
298
0

УХЛ провела «Тренування із зіркою» в Краматорську

Тренерами стали Сергій Варламов і Олександр Побєдоносцев

| Оновлено 15 липня 2021, 23:17
298
0
УХЛ провела «Тренування із зіркою» в Краматорську

З 3 по 6 травня в Дружківці і Краматорську проходить Всеукраїнський молодіжний турнір Junior Hockey Cup. У змаганнях беруть участь 8 молодіжних команд, які представляють 7 міст: Біла Церква, Бровари, Дніпро, Донецьк, Київ, Кривий Ріг і Харків. В рамках турніру юні хокеїсти змагаються в двох групах, а вже 6 травня команди розіграють головні трофеї змагань.

Під час Junior Hockey Cup серед команд 2004-2006 років Українська хокейна ліга і Parimatch провели «Тренування із зіркою» в ще одному новому місті - Краматорську.



Відзначимо, що льодова арена в Краматорську відкрилася в березні 2021 року, прийнявши на своєму льоду новачка УХЛ - однойменний ХК «Краматорськ», а також дитячо-юнацькі школи. З відкриття школи в Краматорську хокеєм в місті стало займатися понад 100 дітей, до того ж усі команди місцевої школи почали виступи в чемпіонатах України за своїми віковими групами.

Сам майстер-клас традиційно провели генеральний директор УХЛ, екс-гравець НХЛ, КХЛ і збірної України - Сергій Варламов, а також чотириразовий чемпіон України, капітан національної збірної, спортивний директор УХЛ - Олександр Побєдоносцев.



В ході «Тренування із зіркою» всі учасники змогли не тільки потренувати свої навички володіння ключкою і шайбою, але і поліпшити свою техніку катання на ковзанах, а також випробувати себе в сьогоденні хокейному скіл-шоу.

Всі учасники поділилися на групи і в різних зонах тренували силу кидка, точність удару, майстерність володіння шайбою, а також спробували себе в пробитті буліта.

Спортивний директор УХЛ Олександр Побєдоносцев поділився своїми емоціями від першої «Тренування із зіркою» в Краматорську:

- Здорово, що в цьому сезоні ми провели тренування в безлічі нових міст. У цьому сезоні, що в Краматорську, що в Маріуполі вперше почули про хокей і я впевнений, змогли його полюбити. А ми такими заходами показали юним спортсменам, чого вони можуть досягти і до чого їм варто прагнути.

Сьогодні наші учні - майбутні професійні хокеїсти, тому важливо правильно виховати це покоління. Так що, я сподіваюся, що наші знання допоможуть їм і в майбутній кар'єрі.
 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 14:20 19
Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді

Еліна вп'яте поспіль поступилася у стартовому матчі на Madrid Open

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.