Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 02 травня 2021, 03:18
41778
3

Виснажливий бій. Паркер переміг Чісору і здобув пояс WBO Inter-Continental

1 травня в Манчестері відбувся великий вечір боксу від Matchroom Boxing

| Оновлено 02 травня 2021, 03:18
41778
3
Виснажливий бій. Паркер переміг Чісору і здобув пояс WBO Inter-Continental
Matchroom Boxing

У суботу, 1 травня, в Манчестері пройшов великий вечір боксу від Едді Хірна і промоутерської компанії Matchroom Boxing.

Шоу очолив поєдинок між колишнім претендентом на титул у суперважкій вазі Дереком Чісорою (32–10, 23 KO) з Великобританії і екс-володарем пояса WBO Джозефом Паркером із Нової Зеландії (28–2, 21 KO). На кону стояв вакантний пояс WBO Inter-Continental, який і дістався переможцю – Джозефу Паркеру.

В кінці жовтня 2020 року Чісора програв рішенням суддів українцю Олександру Усику. Паркер нещодавно, в лютому, нокаутував Джуніора Фа з Нової Зеландії.

Бій розпочався несподівано. На перших секундах розмашистий удар Чісори досяг мети, і Паркер опинився на колінах. Рефері відкрив рахунок, проте новозеландець швидко піднявся і продовжив поєдинок.

Наступні раунди теж забирав досвідчений Чісора, за рахунок ударної потужності він часто затискав опонента у куті та завдавав точні удари. Новозеландець був змушений багато часу проводити в захисті, ховаючись за блоком.

Ближче до екватора боксери помітно втомилися, і бій вирівнявся. А в 7-му раунді вже Паркер перехопив ініціативу і почав щоразу завдавати шкоди вимотаному супернику. Саме Джозеф був активнішим і в чемпіонських раундах, причому у 12-му боксери влаштували справжню рубку!

  • Виснажливий бій завершився підрахунком суддівських записок – роздільним рішенням на користь Паркера (113–115, 116–111, 115–113).

В андеркарді росіянин Дмітрій Бівол (17–0, 11 KO) успішно захистив титул чемпіона світу за версією WBA у напівважкій вазі від зазіхань британця Крейга Річардса (16–1–1, 9 KO), вигравши бій одноголосним рішенням суддів (118–110, 115–113, 115–114).

ФОТО. Дерек Чісора  Джозеф Паркер.

Фото: Matchroom Boxing

Оцініть матеріал
(146)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JohnNeuman
Хоть кто то считал попадания? А то, оба руками махали, ну значит бой близкий. А если один стоит возле канатов, ну значит наверное проигрывает)
Женя Матийчук
вкрали перемогу у дел боя, жаль чувака.
Dell Dnieper
Та і Паркер знає, що відбулось. Це не судійство. Ну добре, відправили Дерека на пенсію, а от з ким Паркер збирається наступний бій провести? З тим, хто його в підлогу закатає Це подарунок Уайлдеру чи Кубинцю...