Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2550
0

У новому сезоні Суперліги може з'явитися 12 команд

Федерація баскетболу України планує розширення

У новому сезоні Суперліги може з'явитися 12 команд
ФБУ. Володимир Драбіковьский

У сезоні 2021/22 в баскетбольній Суперлізі України може бути 12 клубів. Про це повідомляє генеральний секретар Федерації баскетболу України Володимир Драбіковський.

«Для світового спорту минулий сезон був, м’яко кажучи, не найкращий. Але, дякувати Господу, попри пандемію та карантин, нам вдається його проводити на належному рівні. У цих умовах провести чемпіонат було неймовірно важко, важко, як ніколи. Попри це, ми завершуємо зараз один із найдовших сезонів Суперліги, який складається з 250-ти матчів. До речі, нагадаю, що рішення грати головний чемпіонат у чотири кола напередодні старту Суперліги прийняли голосуванням клуби. Взимку, коли на кілька тижнів був призупинений чемпіонат, ми повторили опитування і знову клуби підтримали формат з 4-ма колами. Зараз виглядає дещо дивним чути від деяких тренерів нарікання до ФБУ щодо втоми йти такий довгий шлях. Я вважаю, що цей сезон нам вдається. Відзначу високу конкуренцію у лізі, яка знову виросла.

Насьогодні у нас визначилися учасники плей-оф і у нас унікальна ситуація, коли всі вісім команд претендують на чемпіонство у лізі. Словом, і в спортивному, і в організаційному плані Суперлігу Паріматч вдалося вивести на рівень хорошого продукту, який готові показувати у своєму ефірі чотири національні телевізійні канали. Ми розуміємо, що зупинятися не потрібно і, попри економічні труднощі, потрібно покращуватися і розвиватися далі. Покращувати зали, трансляції, маркетинг клубів та роботу з уболівальниками. Є бажання на наступний сезон розширити Суперлігу до 12-ти клубів», - сказав Драбіковський.

Нагадаємо, що в цьому сезоні Суперліги беруть участь 11 клубів.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.