Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 квітня 2021, 14:52
5243
2

ЛАВРИНЕНКО: «Переживали! Без Поворознюка Інгулець не зможе існувати»

Головний тренер «Інгульця» прокоментував поразку від «Динамо»

| Оновлено 26 квітня 2021, 14:52
5243
2
ЛАВРИНЕНКО: «Переживали! Без Поворознюка Інгулець не зможе існувати»
ФК Динамо Київ. Лавриненко і Луческу

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував поразку від «Динамо» (0:5) на НСК Олімпійський в рамках 23-го туру УПЛ:

- Насамперед хотів би привітати «Динамо» Київ із заслуженим чемпіонством. Хочеться привітати хлопців, тренерський штаб, адміністрацію та президента команди, адже це чемпіонство для «Динамо» довгоочікуване. Цього року кияни показали дуже серйозну гру та по праву здобули титул.

Що стосується сьогоднішнього матчу, то ми вирішували кардинально протилежні завдання. Якщо «Динамо» боролося за чемпіонство, то ми намагаємося зберегти місце в прем'єр-лізі. Підійшли до цієї гри з великими втратами, плюс були гравці на межі дискваліфікації - ми побоялися поставити їх до складу на такий матч. Потрібно об'єктивно розуміти, що нам ще зарано конкурувати та намагатися грати на рівних із «Динамо». Наступні дві гри для нас - це два фінали, у яких ми повинні докласти максимум зусиль і зберегти всіх футболістів, які перебувають на межі дискваліфікації. Тому сьогодні ми не побачили багатьох у стартовому складі. Сім гравців нашої команди вийшли зі старту вперше. Ми свідомо йшли на ці зміни, і звідси, напевно, такий розгромний результат. Було багато помилок, тому що в такому складі ми не грали. Але це в жодному разі не виправдання. У цій грі ми свідомо дали можливість частині гравців відпочити, щоб вони не заробили дискваліфікацію.

- Чи вплинув на сьогоднішню гру «Інгульця» інцидент, що стався цього тижня з президентом клубу?

- Не думаю, що ця ситуація могла якось вплинути на хлопців. Ми знаємо, що на сьогодні з президентом усе в порядку. Звичайно, коли ми почули цю новину, то всі переживали, тому що розуміємо, що без Олександра Григоровича (Поворознюка - Прим.ред.) наш футбольний клуб навряд чи може існувати на такому ж равні. Але, слава богу, з ним усе гаразд, і ця ситуація точно не вплинула на сьогоднішній матч.

- Як забути таку розгромну поразку, щоб вийти на наступні матчі з новими силами? Яку розмову ви провели з командою?

- Ми ще до гри готували хлопців, розуміючи, що «Динамо» сьогодні буде надмотивованим і робитиме все, щоб добитися результату. Ми розуміли, що таке може бути. Що може бути і 3:0, і 5:0. Але повторюся, що на ці зміни ми йшли свідомо.

- Чи побачили ви сьогодні те, за що можна подякувати своїм хлопцям?

- Думаю, що якщо брати сьогоднішню гру, то подяки вони не заслуговують. Усе залежатиме від того, наскільки ми зможемо вирішити завдання, які перед нами стоять. А перед нами стоїть завдання зберегти місце в УПЛ. Якісна зміна у складі буде тоді, коли буде збудована інфраструктура. Зараз будується стадіон, і основні кошти вкладаються туди. По суті ми весь сезон граємо першоліговим колективом. І, наскільки можемо, створюємо конкуренцію. У якихось іграх це виходить у нас більше, у якихось - менше. Якісного посилення ми не отримали з об'єктивних причин. Сподіваємося, що збережемо прописку, добудують стадіон, і ми зможемо активно працювати на трансферному ринку, щоб якісніше укомплектуватися та ще більше створювати конкуренцію іншим клубам.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 квітня 2024, 03:55 0
Букмекери назвали ще одного несподіваного претендента на трансфер Довбика

Найбільш вірогідним наступним клубом у букмекерських контор є Челсі, далі – Арсенал...

ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко
Футбол | 22 квітня 2024, 21:45 12
ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Антонов
Оце і є біда українського футболу. Людина втрачає інтерес до клубу - клуб припиняє існування.