Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 23 квітня 2021, 15:58
248
0

Чемпіон сприяє запуску першого кріптовалютного покер-руму

На фінальний етап перед запуском Virtue Poker залучили понад $ 5,000,000

| Оновлено 23 квітня 2021, 15:58
248
0
Чемпіон сприяє запуску першого кріптовалютного покер-руму
Getty Images/Global Images Ukraine

У травні світ онлайн-покеру може поповниться новим брендом - Virtue Poker, який буде мати генератор випадкових чисел заснований на блокчейні. Нова кімната пройшла довгий шлях від ідеї до реалізації - на це знадобилося п'ять років та десятки мільйонів доларів інвестицій. Тільки на фінальний етап перед запуском Virtue Poker залучили понад $ 5,000,000.

Новинка буде мати кілька особливостей. В першу чергу, це ГВЧ на блокчейні, через що на нього неможливо вплинути - він повністю децентралізований, що створює умови для чесної гри.

Друга особливість - збереження банкроллу. Багато гравців зберігають банкролл у покер-румі, і якщо з ним трапляється якась біда, то повернути свої гроші стає вельми проблематично. У Virtue Poker такої проблеми існувати не буде. Баланс гравців зберігається на їхніх Ethereum-гаманцях, а в покер-рум він потрапляє тільки під час гри.

Таким чином, гравці як би роблять депозит перед кожною сесією і виводять гроші по завершенню. Якщо покер-рум несподівано закриється, користувачі не втратять жодного ефіру.

Остання «фішка» - це ліцензія. Virtue Poker став першим і єдиним кріптовалютним румом, який зміг отримати престижну мальтійську ліцензію. Жодна інша кімната на блокчейні не змогла отримати жодної ліцензії.

Філ Айві все ще амбасадор
У 2017 році, коли покер-рум знаходився ще на початкових стадіях запуску, до нього приєднався легендарний гравець Філ Айві. Він зробив інвестиції в розвиток, а також став постійним амбасадором Virtue Poker. Офіційний запуск намічений на травень 2021 року і Філ пообіцяв докласти всіх зусиль для просування новинки.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.