Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 квітня 2021, 14:41
1655
3

Олександр КРАСЮК: «Не думаю, що Редкач дійсно бажає комусь зла»

Промоутер висловився про одіозного українського боксера

| Оновлено 22 квітня 2021, 14:41
1655
3
Олександр КРАСЮК: «Не думаю, що Редкач дійсно бажає комусь зла»
K2 Promotions. Олександр Красюк

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк прокоментував поведінку відомого бійця Івана Редкача.

Нагадаємо, що Редкач публічно конфліктував з Василем Ломаченком, Олександром Усиком, а недавно посварився з Олександром Гвоздиком.

«Ваня це Ваня. Він завжди був таким і таким залишається. Я не думаю, що він дійсно комусь бажає зла. Ні, це просто така людина, це його специфіка. Він працює, створює собі ім'я. Чи знали б так багато людей про Редкача, якби він не говорив про Ломаченка? Точно менше. Трешток - це найдешевший спосіб популяризації.

Я думаю, що поєдинок з Прогрейсом Редкач не в останню чергу отримав завдяки своїм публічним висловлюванням. Він же не тільки про Ломаченка писав, а також публічно сперечався з Джервонтою Девісом. Той одне про спаринги розповів, той інше. Він просто заліз в голову до споживачів, і зараз його бій цікаво подивитися», - сказав Красюк.

 

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lenares85
Угол полотенца не бросал, а получать по голове можно и дураком стать, вот и рухнул от того что сррадатся не выходит на равных
onco-clown
У меня Редкач вызвал симпатию, когда вот в последнем бою соперник его избивал, а тот показывает, мол давай еще, пижонится, хоть и проигрывает - не бояться получить дрындюлей и даже требовать их для себя немалого стоит.