Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 квітня 2021, 08:08
27134
6

Реджис Прогрейс – Іван Редкач. Прогноз і анонс на бій

Лев Кравців – про черговий великий бій українця

| Оновлено 18 квітня 2021, 08:08
27134
6
Реджис Прогрейс – Іван Редкач. Прогноз і анонс на бій

Редкач знову поб'ється з топом. Але тепер точно буде більше, ніж минулого разу.

Іван Редкач зустрінеться з Реджисом Прогрейсом - американцем з потужним ударом, всього з однією поразкою і величезними амбіціями. Навіщо цей поєдинок американцеві і чи є шанси в українця?

На думку аналітиків Parimatch,Редкач є андердогом у цьому бою. Коефіцієнт на перемогу українця 10.0, в той час, як на перемогу американця дають 1.03. Тобто, сума, поставлена ​​на Івана Редкача, збільшиться в десять разів. Але чи є шанси у нашого боксера?

Прогноз на бій першої українки в UFC, амбасадора Parimatch Марини Мороз:

«Іван Редкач - Реджіс Прогрейс - не титульний поєдинок в категорії 63,5 кг, але він буде не менш видовищним, і, можна сказати, драматичним для Івана Редкача. Українського боксера особливо представляти не потрібно, а ось його опонента, Реджиса Прогрейса, представимо. Реджіс важко б'є з лівої, любить ловити суперників на зустрічних ударах. Сумніваюся, що бій триватиме всі раунди. Мій прогноз - дострокова перемога Реджиса в перших шести раундах», - сказала Марина Мороз.

Редкач все ще на плаву. У нього головне не бокс

Іван Редкач - боксер, якого немає в нашій країні. Ось він - один такий. Боксує українець посередньо. Точно краще за кожного з нас, але це явно не великий або історичний рівень. Зазвичай такі українські спортсмени так і животіють у кращому випадку в андеркардах якихось шоу. Часто навіть просто українських.

Редкач, розуміючи це, зайшов з іншого боку. Не взяв боксом - завоював розмовами. Іван трешточив американців, спарингував з ними і перекручував на свою користь усе. Подекуди й пощастило. У поєдинку з Девоном Александером тільки сліпі могли беззавітно поставити на американця.

До виходу в ринг з українцем той не бився декілька років, а перед тим ще й довго не перемагав. На відміну від Івана. Як мінімум, шанси були рівні. Але, якщо подивитися на все навколо - на ту ж зміну тренера, коли сам Шейн Мозлі зайнявся Редкачем, його можна було навіть вважати фаворитом - не іржавого, готового і психологічно зарядженого. Так воно і вийшло: Іван тричі валяв по рингу суперника, поки бій не завершився достроково.

Через декілька місяців українець вийшов на Денні Гарсію - відразу в претендентському поєдинку. Тобто, не будучи в топ-15 рейтингів, Редкач міг відразу ж стати претендентом - досить було перемогти Гарсію. Звичайно, виграти у Денні - справа не з простих. Українець обіцяв боротися і реально протримався всі раунди. Десь Гарсія відпускав суперника - потрібно було більше розім'ятися після перерви. Десь сам Іван виявляв себе. Не впав, протримався - молодець. Придумав навіть, як хайпонути там, де не можна було б.

Getty Images/Global Images Ukraine. Іван Редкач

Ну ось Денні Гарсія переміг Івана Редкача - зрозуміла подія, правда? Нікого не здивуєш. А Денні Гарсія переміг Івана Редкача, який по ходу бою вкусив його за руку - вже незвично. Додамо ще й нібито сказане українцем «Майк Тайсон» після укусу - взагалі краса. Потім українець буде заперечувати, коли вже і покарання отримає, і час пройде. Мол, не кусав зовсім, Гарсія все придумав. Але додаткову популярність здобув.

Іван постійно ходить по межі. Звалитися від таких витівок до треш-боксера дуже просто. Потрібно тільки програвати навіть середнякам і від твоїх витівок буде тхнути. Але Редкач дійсно бореться з усіма, а програє лише топам в останні роки. І вичавлює з ситуацій максимум.

То він став бравим патріотом, нападаючи на Ломаченка і Усика. Нібито пожартував на тему, на яку Ломаченко точно відреагує не з посмішкою - і закрутив історію, навіть не маючи відповідної реакції, ловлячи на рефлексіях усіх хейтерів Ломи та Усика. То нібито мало не побився з Василем в церкві. Причому знову з вини кривдника, а не його.

То реально побився з Джервонтою Девісом - у спарингу. А відео там, де його б'ють - це лише частина, викладена нечесним менеджером американця. Сам же українець і влучав по Девісу і взагалі висміяв його, як міг. Причому теж без відповідної реакції.

Іван так закидає візаві в соціальних мережах, що ті навіть не хочуть з ним зв'язуватися. А потім за рахунок інтересу до його персони і нормального рівня боксу, виходить на великий бій. Фактично це третій великий бій Редкача за останні три роки. Навіть в Усика таких не настільки багато.

Цього разу суперник не дасть спуску. Прогрейс завжди рубає суперників

Getty Images/Global Images Ukraine. Реджіс Прогрейс та Іван Редкач (праворуч)

Прогрейс - жорсткий хлопець. Моментами Гарсія міг закінчити бій з українцем швидше, але не став. Реджис навряд чи захоче зберегти здоров'я опонентові: технічний бокс - це не про американця.

Він може затягнути у свою рубку кого завгодно. Навіть вічно мобільному Джошу Тейлору в фіналі Суперсеріі довелося потрудитися - американець не давав видихнути все 12 раундів, а сам Джош поїхав додому з поясами, кубком і величезною гематомою на правому оці.

Та поразка - перша і остання в кар'єрі Прогрейса. Більше вісімдесяти відсотків дострокових перемог, яскрава манера і єдине вміння - давати шоу. Що ще потрібно вечору боксу, де головний поєдинок вечора - бій блогера проти бійця ММА?

Здається, цей поєдинок - спроба Triller - компанії-організатора - зробити вечір не треш-шоу, а боксерською подією. Чи вийшло? Навряд чи. Але Редкач - Прогрейс - саме те, що їм потрібно. Та й заплатять хлопцям непогано. Реджис казав, що йому «за бій із колишнім спаринг-партнером» заплатять непристойно багато. Хоч це і не найбільший гонорар у кар'єрі.

Так, судячи з усього, Редкач та Прогрейс спарингували. І Іван тоді розбив американцеві ніс. Хоча сам Реджис каже, що розбитий ніс - типова для нього травма.

Чи є шанси у Івана? Частково, так. Сам українець, як завжди, психологічно налаштований і готовий. Обіцяє перемогти достроково до десятого раунду. Американця реально перестукати з дистанції. Для цього потрібно бути мобільним усі дванадцять раундів, зуміти регулярно стопити суперника і бути настільки технічно оснащеним, щоб опонент не встигав. Чи є це все в українця? Навряд чи, але точну відповідь дізнаємося вже в неділю вночі.

Поєдинок Реджис Прогрейс - Іван Редкач відбудеться в ніч проти неділі, 18 квітня, в Атланті. Орієнтовний початок бою - 02:00 за київським часом. Поєдинок покаже стрімінговий сервіс Triller Fight Club по системі платних трансляцій Pay-Per-View.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію бою Реджис Прогрейс - Іван Редкач.

 
  • 1.03
  • 10.0
Сделать ставку

Лев Кравців
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 1
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадав із замінами Зінченка і Довбика»
Футбол | 27 березня 2024, 11:49 1
МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадав із замінами Зінченка і Довбика»

Колишній тренер збірної – про вихід українців на Євро-2024

Вони! Це! Зробили!
Футбол | 27.03.2024, 11:23
Вони! Це! Зробили!
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Макс Руденко
Ну а де дивитись? Чи авторам подобається, коли потім всі про це запитують?
обыкновенная игра
Получит Ивайло в бубен и ляжет спать. Но на гамбургеры хватит. А вот до Броваров - вряд ли.
Andrij Andrijovycz
Фарбований пітушок програє,педикам не місце у боксі.
Miha Gorhuk
Усіхів Івану