Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 20 квітня 2023, 17:00
501
0

Тренер Прометея: «Пам'ятаю в Україні Азовмаш і БК Київ, а далі рівень впав»

Ронен Гінзбург поділився очікуваннями від роботи в «Прометеї»

| Оновлено 20 квітня 2023, 17:00
501
0
Тренер Прометея: «Пам'ятаю в Україні Азовмаш і БК Київ, а далі рівень впав»
БК Прометей

Відомий тренер Ронен Гінзбург, який днями очолив «Прометей», дав перше інтерв'ю у цьому статусі. Ізраїльский тренер зізнався, що знав про український баскетбол і до цього.

«Я знав більшість гравців ще перед приїздом в Кам'янське. Крім того, поговорив з тренерами командами, деякими фахівцями з Європи. Думаю, що у нас хороша команда, але головна проблема для мене зараз - дефіцит часу, щоб донести свою філософію до гравців. При цьому мені важлива самовіддача кожного на майданчику.

Рівень чемпіонату? Раніше у Суперліги був хороший рівень. Я пам'ятаю такі команди як «Азовмаш» з Маріуполя, БК «Київ». Потім рівень впав через зменшення фінансування клубів в зв'язку з ситуацією в країні. Однак в останні 2-3 роки відбувається підйом. Зростає також і рівень національної збірної України. Моя команда Чехії грала проти неї і я можу судити про силу української збірної.

Взагалі хочу сказати, що коли ти бачиш таку команду як «Прометей», яка лише два роки грає на високому рівні, але має великі амбіції, можна не сумніватися в тому, що у вашої ліги велике майбутнє», - сказав Гінзбург.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.