Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 квітня 2021, 15:47
11958
1

Прогноз на фінал Кубка України з баскетболу

У фіналі турніру зійдуться «Черкаські Мавпи» та «Будівельник»

| Оновлено 02 квітня 2021, 15:47
11958
1
Прогноз на фінал Кубка України з баскетболу

4 квітня в Запоріжжі стане відомий володар Кубка України з баскетболу. У фіналі турніру зійдуться «Черкаські Мавпи» та «Будівельник». Згідно з оцінками аналітиків Parimatch, генерального партнера ФБУ, більше шансів здобути трофей у киян, 63% проти 37%. В рамках Суперліги Паріматч команди зустрічалися в цьому сезоні вже тричі і кожен раз перемога була за «Будівельником».

Напередодні, 1 квітня, кияни в півфіналі впоралися з «Миколаєвом», а «Черкаські Мавпи» виявилися сильнішими за «Запоріжжя», тим самим позбавивши команду можливості зіграти у вирішальному матчі турніру вдома. До того ж гра пройде з глядачами, арену «Юність» (вміщує 5 тисяч глядачів) можна буде заповнити на 30%.

Після півфіналів тренери «Будівельника» та «Черкаських Мавп» відзначили, що у них є проблеми з ротацією, Максим Міхельсон і зовсім сказав, що деякі його підопічні догравали матч з «Запоріжжям» з ушкодженнями. Втім, обидва наставники при цьому запевнили, що їх гравці горять бажанням виграти трофей, тому, можна не сумніватися, що нас чекає яскраве протистояння.

Леонід Яйло, головний тренер «Будівельника»: «У нас є мета і, якщо ми хочемо її досягти, потрібно грати краще, ніж в півфіналі, де ми не показали свою кращу гру. Сподіваюся, ми покажемо її в фіналі. Дуже багато чого буде залежати від нашого настрою».

Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп»: «Дуже здорово, що ми вперше зіграємо у фіналі Кубка України. Особливо якщо врахувати, як важко починався для нас сезон. Тепер всі готові їхати і боротися за трофей. У такій грі як фінал, думаю, шанси на перемогу будуть у обох команд».

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Αἴᾱς
Пусть команды везут своих фанов.
Думаю что Мавп вынесут в основное время.
Новейшему Строителю очень нужно что то сразу завоевать.)