Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 02 квітня 2021, 11:32
16909
0

Скільки героїв у Доті 2 у 2021 році

Кількість героїв в Доті 2

| Оновлено 02 квітня 2021, 11:32
16909
0
Скільки героїв у Доті 2 у 2021 році

Ігрові персонажі — головний елемент Dota 2. До кожного матчу залучається десятеро героїв: по п'ять з кожної команди. Всі перси відрізняються вміннями та характеристиками, а отже, і своєю роллю.

Скільки у Доті героїв, які підійдуть для новачка

Гравцеві-початківцю краще підібрати нескладного персонажа із тих, які виконують роль підтримки. Таких героїв досить багато. Деякі з них вказані у таблиці.

Список оптимальних персонажів для новачків

Dragon Knight

Цей герой користується популярністю завдяки своїй здатності до відновлення здоров'я. Він зручний ще й тим, що середня позиція більше за інших сприяє отриманню досвіду, оскільки тут геймери б'ються поодинці.

Viper

Він має відносно просту здатність до уповільнення суперника та періодично завдає значне пошкодження. Швидкість у нього теж доволі висока, а анімація атаки - вище усіляких похвал.

Lion

Попри наявність відразу кількох здібностей, цей герой відносно легкий у користуванні й достатньо ефективний. А можливість отримання мани у крипів та суперників дозволяє йому завжди бути здатним їх застосувати, на відміну від багатьох інших схожих персів, для яких дефіцит мани не порожній звук.

Sniper

Снайпер невеликий і зовні нешкідливий герой, який, однак, здатен завдати вельми серйозної шкоди. Дальність стрільби дозволяє йому залишатися в тіні та бути непомітним для супротивника.

Після цього починається фаза прокачування бійця. Всі герої Dota 2 мають від трьох до п'яти здібностей. Однак починати краще з тієї, яка дозволить збільшити шанси на виживання у битві з сильнішим і досвідченішим супротивником. Потім можна буде прокачати й атакувальні навички.

Персонажі починають гру з базового рівня, який підвищується зі збільшенням досвіду. Вони отримують ігровий досвід, коли поруч гине ворожий юніт. На нових рангах герої Доти вивчають нові здібності й покращують свої бойові атрибути.

Скільки всього героїв в Доті на початок 2021 року

Поточна кількість героїв у Доті - 120. Всі вони, спираючись на основну характеристику, діляться на 3 категорії, що визначають стиль їхньої гри:

  • героїв сили;
  • героїв спритності;
  • героїв інтелекту.

У Доті 39 бійців з атрибутом «сила», 38 — з атрибутом «спритність» і 43 з атрибутом «інтелект».

У Dota 2 кількість героїв регулярно збільшується шляхом появи в чергових патчах нових персонажів. Часто їх анонси робляться на черговому турнірі The International.

Останній новачок прибув у полк героїв популярної гри з патчем 7.28. Ним стала Hoodwink. Відомо, що у квітні вийде оновлення, яке дасть внутрішньоігрове життя ще одному новому бійцю, ім'я якого поки що залишається секретом.

FAQ

✅ Скільки персонажів у Доті з типом атаки «ближній бій»?

📌 57 героїв.

✅ Скільки персів у Доті з типом атаки «дальній бій»?

📌 63 герої.

✅ Який герой у Доті найсильніший?

📌 У Dota 2 немає такого, оскільки всі персонажі по-своєму сильні й відповідно підходять для різних ролей.

✅ Чи потрібно в Dota 2 купувати героїв?

📌 Усі персонажі в грі безкоштовні.

Dota 2
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.