Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 26 березня 2021, 20:52
5209
0

На першому в році оффлайн турнірі з Dota 2 розіграють 500 тисяч доларів

Плей-оф ONE Esports Singapore Major 2021 відбудеться в період з 31 березня по 4 квітня

| Оновлено 26 березня 2021, 20:52
5209
0
На першому в році оффлайн турнірі з Dota 2 розіграють 500 тисяч доларів

Зовсім скоро в Сінгапурі стартує перший в 2021 році великий оффлайн турнір з Dota 2. Singapore Major пройде з 27 березня по 4 квітня, 18 команд розіграють півмільйона доларів і 2,7 тисячі очок DPC. Завдяки Parimatch, провідному букмекеру у кіберспорті, всі бажаючі зможуть не тільки спостерігати за турніром, а йвідчути смак боротьби і перемоги.

Головними претендентами на перемогу вважаються Virtus.рro і Team Secret. Є велика ймовірність, що ми побачимо саме ці команди в фіналі, що стане кульмінацією всього турніру. А ось в український NAVI вірять не всі. Аналітик Євген Sh4dowehhh Алексєєв вважає, що група їм дісталася занадто сильна і вийти з неї команда не зможе. Про це він сказав у подкасті "Без рофлов" від Parimatch.

Незважаючи на те, що турнір пройде оффлайн, гравцям дозволили не дотримуватися двотижневого карантину. При цьому всіх зобов'язали піти на самоізоляцію, поки не прийдуть результати тестів на COVID-19. А тим, хто вибуває з турніру, потрібно буде відразу ж покинути країну.

Варто додати, що хоч турнір і носить статус оффлайн, весь Wild Card і груповий етап пройдуть в готелі в практіс-румах. Тільки для плей-оф у готелі знімуть великий хол, закритий для всіх. Там гравці будуть перетинатися, але не зможуть навіть привітатися, а просто побачать один одного.

Список учасників:

Старт з плей-оф: Team Secret, Invictus Gaming, Fnatic, Virtus.рro, EG, Beastcoast. Старт з групового етапу: Alliance, Team Aster, Neon Esports, Natus Vincere, Quincy Crew, Thunder Predator. Wild Card: Team Nigma, Team Liquid, Vici Gaming, PSG.LGD, T1, AS Monaco Gambit.

Розклад:

З 27 по 28 березня на глядачів чекають матчі стадії Wild Card, за результатами яких дві найсильніші команди пройдуть в груповий етап (29-30 березня). Потім вісім команд зіграють по серії bo2 з кожним із суперників, після чого два найкращих колективи вирушать в плей-оф, а команди, що зайняли місця з 3 по 6, проведуть матчі на виліт. Плей-оф ONE Esports Singapore Major 2021 відбудеться в період з 31 березня по 4 квітня.

 

Dota 2
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.