Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 22 березня 2021, 16:02
824
0

Олексій ЛЕНЬ: «Непогано відіграли проти Хардена»

Український центровий провів найкращий матч у сезоні

| Оновлено 22 березня 2021, 16:02
824
0
Олексій ЛЕНЬ: «Непогано відіграли проти Хардена»
Getty Images/Global Images Ukraine

Центровий «Вашингтон Візардс» Олексій Лень прокоментував матч з «Бруклін Нетс» (106:113), в якому він набрав рекордні в сезоні 20 очок і 9 підбирань.

«Я намагаюся грати в інтересах команди. Не важливо, хто отримає м'яч і піде в прохід. Я постараюся створити йому вільний простір своїми діями поблизу кільця. Моя робота в плані «спейсінгу» досить проста. «Бруклін» активно опікував Рассела Вестбрука і Бредлі Біла. Особливо часто здвоювалися на Білі, робили це протягом всієї гри, намагалися змусити його позбуватися м'яча. Я прагнув ставити заслони, отримати свободу під кільцем і забивати вільні лей-апи після невдалих спроб шутерів. Рассел Вестбрук виконав відмінну роботу в плеймейкінгу, враховуючи жорстку опіку з боку двох суперників при кожному проході під кільце.

Для захисту проти гравців на кшталт Джеймса Хардена і Кайрі Ірвінга потрібна командна робота. Іноді у нас це відмінно виходило, іноді ні. Джеймс Харден дуже хороший. Він завжди готовий забити степ-бек або пройти під кільце. Найголовніше завдання для «великих» при грі проти Хардена - змусити його приймати складні рішення, багато думати. Вважаю, що в кінці добре відпрацювали проти Хардена, але він віддавав відмінні передачі. Думаю, що Кайрі Ірвінг зробив більше важливих дій. Потрібно продовжувати працювати. Справа не в точності кидків, а в командній роботі. Під час переможної серії ми входили в топ-10 по захисту або навіть в топ-5. Ми по-справжньому хороші, коли викладаємось в захисті», - заявив Лень.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.