Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 21 березня 2021, 16:08
6443
5

Україна – Ізраїль. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонат світу

Вирішальна гра для нашої збірної

| Оновлено 21 березня 2021, 16:08
6443
5
Україна – Ізраїль. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонат світу
ФГУ

Поєдинок Україна - Ізраїль відбудеться в неділю, 21 березня, в Люксембурзі. Початок зустрічі о 16:30 за київським часом.

До свого останнього поєдинку на груповій стадії відбору на Чемпіонат світу-2021 збірна України підійшла, маючи одну перемогу в активі і таку ж кількість поразок у пасиві. Волею календаря завершувати турнір нашій команді належить зі збірною Ізраїлю, і цей матч стане для обох збірних своєрідним фіналом, адже саме в ньому вирішиться, хто пройде в наступний раунд кваліфікації.

У суботній грі зі збірною Люксембургу наша команда набрала перші очки на турнірі. Господарки паркету непогано провели перший тайм і по завершенню перших тридцяти хвилин зустрічі українські гандболістки лідирували з перевагою всього в два м'ячі - 14:12. У другій половині гри у наших дівчат справи пішли набагато краще, і розрив поступово збільшувався на користь збірної України. Після фінальної сирени на табло горіли цифри - 28:21 на користь підопічних Бориса Чижова.

Індивідуально в нашій збірній, так само, як і після матчу зі Словаччиною, варто виділити Лесю Смолінг. Ліва напівсередня української національної команди закинула у ворота збірної Люксембургу вісім м'ячів з дуже хорошим відсотком реалізації (8 з 10, 80%). Після двох зіграних турів групового раунду відбору Леся Смолінг з показником в 17 закинутих м'ячів посідає друге місце серед всіх снайперів поточної кваліфікації.

Суперником наших дівчат у вирішальному поєдинку групового турніру стане збірна Ізраїлю. Гандболістки з Землі обітованої далекі від високих досягнень і за своїм рівнем і положенням в ієрархії європейського гандболу ненабагато пішли вперед від збірної Люксембургу. Звичайно, ізраїльтянок гандбольною екзотикою не назвеш, але і попередні раунди кваліфікацій на світові та континентальні першості наші найближчі суперниці не можуть подолати вже дуже довго. Так що, сьогодні для збірної Ізраїлю буде один з найважливіших поєдинків за останнє десятиліття.

Так само, як і українська національна команда, збірна Ізраїлю підійшла до вирішального матчу з рівним балансом перемог і поразок. Спочатку наші суперниці обіграли збірну Люксембургу - 22:18, а в суботу зазнали розгромної поразки від словачок - 19:37. З персоналій у складі ізраїльської збірної варто виділити Ширу Еден Вакрат. Двадцятисемирічна гандболістка задньої лінії в обох матчах ставала найрезультативнішою в своїй команді, а на її сумарному бомбардирському рахунку в Люксембурзі одинадцять закинутих м'ячів.

Варто відзначити, що в разі нічиєї до другого раунду відбору пройде Україна. У нашої національної команди на даний момент різниця м'ячів +4, тоді як у збірної Ізраїлю вона набагато гірше і становить -14.

Сьогоднішній поєдинок стане своєрідним вододілом для нашої національної команди. Перемога дозволить українським гандболісткам надалі поборотися за вихід на планетарний форум з кращими європейськими збірними, а поразка відправить нашу збірну на нижні поверхи континентального гандболу. Суперник у нас цілком прохідний і хочеться побажати, щоб матч з командою Ізраїлю став не останнім для збірної України у відборі на найближчу світову першість.

Команди

Ігри

Перемоги

Нічиї

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1. Словаччина

2

2

0

0

68:47

+21

4

2.Україна

2

1

0

1

56:52

+4

2

3. Ізраїль

2

1

0

1

41:55

-14

2

4.Люксембург

2

0

0

2

39:50

-11

0

21 березня

Україна – Ізраїль

Люксембург – Словаччина

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Україна - Ізраїль.

Прогноз Sport.ua: перемога збірної України.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Серце для України. Як Білодід виграла чемпіонат Європи з дзюдо
Інші види | 26 квітня 2024, 03:15 0
ФОТО. Серце для України. Як Білодід виграла чемпіонат Європи з дзюдо

Українка у Загребі виборола золоту медаль у ваговій категорії 57 кг

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 16
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Последнее время наши команды по игровым видам спорта показывают очень противоречивые результаты...Так может произойти и в этой игре,мы же не знаем что твориться в команде и в головах спортсменок...Будем надеяться на победу и дальнейшие мучения в следующем этапе квалификации...
Bismuth
Евреи в большинстве своём прагматики. Поняв что со Словакией каши не сваришь, они тупо слились, понимая что Сталинград будет против Украины.
Так что и нашим девчатам надо выходить, как на Грюнвальдскую битву.
Yelsss
Думаю Україна впевнено переможе +10
Bop
ох, тяжело будет украинкам...
с Люксембургом еле-еле...
ну пройдут дальше.
а там команды - не чета этим.
с такой игрой всё плохо.