Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Тай Туіваса - Гаррі Хансакер. Прогноз на бій

Один з головних боїв на UFC on ESPN 21

Тай Туіваса - Гаррі Хансакер. Прогноз на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю розташований в Лас-Вегасі (штат Невада, США) центр промоції «UFC Apex» прийме турнір UFC on ESPN 21, також відомий, як UFC Vegas 22. Зірок першої величини на турнірі ми не побачимо, але зате тут буде кілька потенційно вибухових поєдинків.

Тай Туіваса - Гаррі Хансакер

В одному з поєдинків головного карду на нас чекає зустріч двох важковаговиків-фінішерів Тая Туіваси (10-3) і Гаррі Хансакера (7-3), який на тижневому повідомленні вийде на заміну Дон'Тейлу Майесу, який вибув з нерозкритих причин.

Туіваса бадьоро почав кар'єру в UFC з трьох перемог, дві з яких нокаутом і одна за очками над екс-чемпіоном UFC у хевівейті Андрієм Орловським. Але потім у уродженця Сіднея наступила чорна смуга, і він програв три бої поспіль - Джуніору Дос Сантосу, Благою Іванову і Сергію Співаку. У жовтні 2020 року Туіваса, повернувшись після річного простою, врятував себе від звільнення з UFC, в першому раунді відправивши в нокаут і на пенсію Стефана Струве.

Хансакер свій останній бій провів зовсім недавно. 27 лютого він за 45 секунд нокаутував такого собі Корі Муна, чим закрив програш від майбутнього бійця UFC Джареда Вандераа і завоював пояс регіонального промоушену HRMMA. Відзначимо, що всі бої Хансакера завершилися достроково - з 7 перемог 3 нокаутом і 4 здачею при трьох програшах ТКО.

Прогноз на бій

Туіваса - типовий панчер-важковаговик. Він робить ставку на свій кікбоксинг, важкий удар і міцне підборіддя. Він фізично сильний, і його не так-то просто перевести на землю.

Хансакер - темна конячка. Американець є різнобічним бійцем, якщо як грепплер він кращий за свого суперника, то в стійці він повністю йому програє. Вважаємо, що Туіваса не дасть перевести себе в партер і запише собі в актив чергову перемогу КО.

Перемога Туіваси нокаутом у 1-му раунді

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.