Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 22 березня 2021, 18:41
343
0

У Києві відбувся перший Експерт-клуб від УХЛ

Також експерти обговорили майбутній старт плей-оф ювілейного сезону

| Оновлено 22 березня 2021, 18:41
343
0
У Києві відбувся перший Експерт-клуб від УХЛ

19 березня в PMHUB о 14:00 відбувся перший в історії експерт-клуб від УХЛ і Parimatch. Дискусійна панель зібрала разом відомих хокейних експертів і функціонерів, а також представників профільних ЗМІ для обговорення закінчення регулярного чемпіонату сезону 2020/21.

Захід, мета якого - висвітлення найбільш цікавих тем українського хокею, також дозволило в інтерактивному форматі обговорити старт майбутнього плей-оф і дати прогнози на перші матчі вирішальної стадії змагань.

Представник Parimatch Вадим Місюра на відкритті першого Експерт-клубу зазначив:

- Презентуючи хокейний Експерт-клуб ми розширюємо наше партнерство з УХЛ. Ми співпрацюємо з Українською хокейною лігою вже п'ять років і за цей час нам вдалося домогтися гарних результатів. Багато в чому завдяки тому, що в УХЛ працює професійна команда менеджерів.

У чемпіонаті УХЛ Паріматч з цього сезону з'явилися відразу три новачки, київський «Сокіл», «Краматорськ» і «Маріуполь». Інтерес до хокею в цих містах зростає, також ми вже в цьому році встигли провести «Тренування із зіркою» в Києві та Маріуполі, а також у Тернополі. На цьому Parimatch і УХЛ не зупиняються, у нас ще є чим порадувати уболівальників.

Спілкування експертів проходило в форматі дискусійній панелі - кожен з учасників поділився своєю думкою щодо кожного з 8 клубів-учасників поточного сезону, виділили основні сенсації "регулярки" і розповіли про те, кого вважають головними претендентами на перемогу в плей-оф.

Генеральний директор УХЛ Сергій Варламов підсумував регулярний чемпіонат УХЛ Паріматч:

- Цей сезон був дуже насиченим і яскравим. Збільшилася щільність в турнірній таблиці, збільшилася конкуренція в чемпіонаті - взагалі не було прохідних матчів або суперників, який можна було б легко обігравати. Всі билися, все кусалися і боролися за місця до останнього.

Дуже великий інтерес привнесли новачки сезону. Особисто для мене, відкриттям став «Краматорськ» - дуже здивував цей клуб. Досягнення «Сокола» говорять самі за себе, а й «Маріуполь» знайшов свою гру і зміг видати справді яскраві матчі. Я думаю, що багато хто зі мною погодяться - це був найкращий сезон за всю історію УХЛ, так що і плей-офф попереду буде дуже непередбачуваним.

Олімпійський чемпіон Олексій Житник теж поділився свої думкою щодо новачків поточного сезону:

- Першу свою гру в регулярному чемпіонаті ми зіграли проти «Маріуполя». Зазначу, що «Сокіл», що «Маріуполь» - це команди, які були створені з нуля. У нас навіть влітку не було розуміння, чи зможемо ми брати участь, але я радий, що все вийшло.

З моєї практики, будь-яка команда, яка виходить в плей-оф, має право на перемогу. Якщо говорити про 1/4, то там ніхто не міг помилятися, так як боротьба йде до двох перемог.

Інтерактивний формат Експерт-клубу дозволив поспілкуватися з топовими гравцями клубів УХЛ - по ZOOM до експертів підключалися одні з найбільш результативних форвардів регулярного чемпіонату - Андрій Сигарьов («Донбас») та Андрій Денискін ( «Кременчук»).

Найрезультативніший нападник УХЛ, який має досвід виступів у КХЛ і МХЛ, Андрій Сигарьов зазначив рівень українського чемпіонату:

- Я не задоволений тим, що багато моментів, які повинні були завершуватися голом, нам не вдалося з хлопцями реалізувати. Однак я радий, що хлопці допомогли мені стати кращим бомбардиром, без них я б цього не досяг. Я протягом усього сезону йшов на першому місці, я радий, що зміг утримати цю планку.

Якщо говорити про чемпіонат, то я думав, що буде гірше, але я помилявся. Всі команди бігли, а також всі штовхалися. Не було, що ми обіграли когось на одній нозі. Я вірю, що ліга буде розширюватися. Також в цьому сезоні був щільний графік, а разом з ним багато ігор. Я впевнений, що все найцікавіше чекає нас попереду.

А MVP минулого плей-оф і найрезультативніший форвард «Кременчука» Андрій Денискін додав свою думку після повернення на Батьківщину:

- На матчі плей-оф у нас мотивація позамежна. От скажіть, хто не хоче виграти кубок? Будемо намагатися, щоб зустрітися з Андрієм Сигарьовим в фіналі (сміється).


Також експерти оцінили шанси команд в плей-офф і дали свої прогнози на стартові матчі чвертьфіналів, в яких зійдуться «Кременчук» з «Білим Барсом», «Сокіл» з «Маріуполем» і «Краматорськ» з «Дніпром».

Легендарний український хокеїст, екс-гравець НХЛ, а також учасник Матчів всіх зірок НХЛ Дмитро Христич, з висоти свого досвіду оцінив, яким може бути поточний плей-офф:

- Цей чемпіонат був цікавим, а рахунки були непередбачуваними. У чвертьфіналі команди гратимуть до двох перемог. Не можна помилятися командам. Чекаємо сенсацію.

 

Під час обговорення плей-офф до експертів знову підключалися гравці - на цей раз регулярний чемпіонат оцінили гравці «Краматорська» та «Сокола» - Едуард Гринь і Андрій Міхнов.

Хокеїсти давно знайомі і дуже жваво підтримували діалог експертів. В ході бесіди Едуард Гринь розповів про настрій краматорської команди на плей-оф.

- На матчі в плей-офф ми будемо виходити, як на війну. Ми не будемо дивитися на проблеми всередині команди, а ми постараємося показати свій найкращий хокей. Дисципліна і порядок - б'ють клас. Ми вийдемо на лід однією командою.

Лідер збірної України і «Сокола» Андрій Міхнов додав:

- Сезон був цікавим, була рівна боротьба, ось навіть за друге місце розіграш був в останньому матчі. Протягом сезону все щільно йшли, що подарувало чотирьом командам боротися за перші місця. Чемпіонат вийшов конкурентним.

Також в першому експерт-клубі взяли участь представники ЗМІ - глава служби зі зв'язків з громадськістю телеканалів «Футбол 1/2/3» Данило Вереітін.

Спортивний експерт Данило Вереітінов поділився своїми прогнозами на майбутній плей-оф:

- Погано, що плей-офф буде без уболівальників, але я оптиміст і вірю, що переможемо пандемію, а трибуни будуть повними. Так, ми хочемо бачити хокей в Палаці спорту, але все залежить від інфраструктури.

У мене з'явилися друзі, які підсіли на хокей. Інтрига є, а це найголовніше. Мені хотілося, щоб в наступному сезоні було 10 команд.

Підсумував перший Експерт-клуб від УХЛ і Parimatch спортивний директор УХЛ Олександр Побєдоносцев:

- У плей-оф чекають всі видовищної гри, а також безкомпромісної боротьби. Кожен матч буде по-своєму цікавий. Хочеться вірити, що вболівальники отримають величезне задоволення від хокею вже в чвертьфінальних поєдинках.

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 15
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.