Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 березня 2021, 20:19
264
0

Чемпіонат України зі сквошу серед юніорів 2021 – вже у ці вихідні

Учасниками змагань, на безкоштовній основі, стануть хлопці та дівчата у п’яти вікових категоріях

| Оновлено 12 березня 2021, 20:19
264
0
Чемпіонат України зі сквошу серед юніорів 2021 – вже у ці вихідні

13 березня у Києві відбудеться Чемпіонат України зі сквошу серед юніорів 2021. Захід пройде у спортивному клубі на Теремках, за адресою вулиця Маршала Конєва, 8.

Директор змагань Денис Подворний розповідає, що на Чемпіонат вже зареєструвалися понад 70 гравців, які очікують на захопливу боротьбу.

Учасниками змагань, на безкоштовній основі, стануть хлопці та дівчата у п’яти вікових категоріях: до 9 років, до 11 років, до 13 років, до 15 років та до 17 років. Гравці можуть брати участь лише в одній категорії, виключенням є учасники, які грають у категорії до 9 років, – вони також можуть змагатися і в категорії до 11 років.

Спортсмени, які посядуть 1, 2, 3 місця на Чемпіонаті України, будуть нагороджені медалями Федерації сквошу України відповідних ступенів та дипломами, а також призами від партнерів і спонсорів.

Як зазначила віцепрезидентка Федерації сквошу України Альона Огонесян, – у 2021 році до організаційного комітету з підготовки національного юніорського чемпіонату долучилися дві зірки українського сквошу – це 5-ти кратний діючий чемпіон зі сквошу Валерій Федорук та 5-ти кратний чемпіон зі сквошу минулих років Денис Подворний. «Така ініціатива та активна позиція наших чемпіонів підтверджує, що ми на правильному шляху розвитку, адже теперішні юніори – це майбутні дорослі чемпіони не тільки в Україні, а й поза її межами. In Squash We Trust!», - підкреслила А.Огонесян.

Довідково.

Юніорські Чемпіонати в Україні стартували у 2016 році. У світі ж перші Чемпіонати зі сквошу для юніорів почали проводити ще у 1973 році, але лише для чоловічих команд. У індивідуальній боротьбі юні сквошисти отримали можливість змагатися з 2009 року. З тих пір світові Юніорські чемпіонати зі сквошу проводяться регулярно один раз на рік – індивідуальна боротьба і раз на два роки – командні змагання. У свою чергу, кожного року проходить Європейський командний чемпіонат для юніорів.

 

 

сквош
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.